Stress og smertebehandling

...

Kom med på en rejse der hjælper dig afstresse sindet og afspænde kroppen. Dette kursus er rettet mod specielt at komme stress og smerter til livs. Når først du har lært teknikkerne, kan du selv bruge dem hjemme og dermed fortsætte den positive udvikling. Formålet med dette kursus er at skabe rum for kroppens egen selvhelende evne sådan, at vi giver den optimale vilkår for at genskabe balance og ro.

Interactive Guided Imagery? arbejder gennem vores forestillingsevne og fantasi. Du kommer simpelthen med på en fantasirejse der skaber øget velvære og afstresser hele dit system. Formen referer til en variation af teknikker der alle arbejdes med i en tilstand af øget afslappet bevidsthed - en bevidsthed som ligner den fra meditation. Underviseren guider under hele forløbet og der vil blive mulighed for små individuelle variationer for, dem der ønsker at arbejde med meget specifikke problemstillinger. 

For dem der har lyst kombineres denne teknik med klassiske afspændingsøvelser, så som blide fysiske passive øvelser som underviseren går rundt i klassen og laver med hver enkelt deltager. Det kan være blide vuggende bevægelser der hjælper muskler give slip så kroppen afspændes yderligere. Det kan også være blide små bindevævstryk (ca. 2-5 g. tryk) på spændte områder, trigger points eller akupressur punkter. Eller det kan være anden blid nærende og berolig berøring som at holde nakken, bløde strøg på panden eller grounding på fødderne. Så der bliver rig mulighed for øget afspænding både af det muskulære og af sindet.

Interactive Guided Imagery? bliver brugt på de førende smertebehandlingsklinikker og hospitaler i USA både indefor stress, smertebehandling, traume, kræft og immunforsvarssygdomme. Videnskabelige undersøgelser har dokumenteret dens effekt til både behandling, genoptræning og forebyggelse.

  • Nummer b22705 - Stress og smertebehandling
  • Start 22.09.18 kl. 10:00-12:30
  • Underviser(e) MajBrit Jo
  • Adresse Living Academy, Kongevejs Centret 8, 1., 2970 (kort)
    Salen
  • Lektioner 9,00
  • Priser
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
22.09.2018 10:00-12:30 Living Academy MajBrit Jo Kort
29.09.2018 10:00-12:30 Living Academy MajBrit Jo Kort
06.10.2018 10:00-12:30 Living Academy MajBrit Jo Kort

Underviser

MajBrit Jo
Underviser i Guided Imagery, Meditation og Qigong

Maj-Brit Jo er Kropsterapeut og certificeret som Interactive Guided Imagery Konsulent fra Academy for Interactive Guided Imagery I USA. Hun arbejder med at hjælpe folk med stress og smerter finde ro og øget velvære sådan, at kroppens egen selvhelende evne kan optimeres. Teknikken skaber fornyet balance og harmoni for både, krop og psyke. Maj-Brit har selv gennem denne teknik fået optimeret sin smerte- og stressbehandling fra et dagligt liv med sygdommen endometriose, og vil nu gerne hjælpe andre til det samme gennem dette fantastiske værktøj.