I juli 2016 købte LOF Living Academy af Bettina Laxholm Delfs for at udvide deres allerede store udvalg af yoga- og pilateshold. Bettina Laxholm Delfs har selv udviklet træningssystemet Body Balance r efter hun fik en rygskade i forbindelse med sin gymnastikuddannelse. Udsigten til et liv på revalidering fik Bettina Laxholm Delfs til at træne seriøst for at få sin krop tilbage i balance, og det er på baggrund af denne skade, at Bettina Laxholm Delfs fik ønsket om at hjælpe andre mennesker til at leve et liv i balance. Udover at undervise ud fra Body Balance træningssystem har Bettina Laxholm Delfs og Living Academy fokus på at kombinere motion med den rigtige kost for at opnå det bedste resultat, og få en livsstil i balance. Derfor afholder Living Academy jævnligt events og foredrag, der motiverer en alkalisk (basisk) og energi-givende kost. En Alkaline Living livsstil, der både er enkel, billig, sikker og effektiv. Den forebygger sygdomme, holder dig ung og smuk hele livet, og så har den også en positiv indflydelse på din mentale balance. Livsstilen bygger på et holistisk menneskesyn – en gammel videnskab – som er videnskabelig bevist. Det handler om at få et liv i balance, og hjælper dig til at sammensætte din egen personlige stil, som vi understøtte den rette syrebasebalance.

Ved Living Academy ønsker vi at hjælpe dig til at få et liv i balance – både fysisk og psykisk og derfor spænder holdene vidt fra ”Holistisk” pilates til meditativ yin yoga. Vores Living Academy hold er små, så der er plads til at tage hensyn til den individuelle elev, så du bliver set og guidet, så du og din krop får det største træningsudbytte.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Living Academy og høre mere om vores hold og events. 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...