Er startet

 • @navn
   
  Trommer - for begyndere og øvede
  onsdag 16:00
  Bo Langhoff
  Helsingør, Skolen ved Gurrevej
 

Gemmer der sig også en lille Lars Ulrich eller Ringo Starr i din mave, så kom til trommeundervisning på et af LOFs mange hold. Trommeundervisningen er for børn og voksne i alle aldre, der gerne vil lære eller blive bedre til at spille på trommer. Undervisningens form afhænger af de forskellige lærere og på holdet kan du læse mere om holdet er egnet til børn eller voksne. Trommeundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs færdigheder om eleven er nybegynder eller øvet. Eleverne har også stor indflydelse på indholdet og repertoiret, så alle får den trommeundervisning, der forventes og ønskes. Der er ingen tvivl om, at musik er godt for både børn og voksne, og seneste studier viser, at børn, der lærer at spille et instrument udvikler deres hjerner anderledes end børn, der ikke spiller et instrument. Så skynd dig at melde dig selv eller dine børn til trommeundervisning ved LOF. 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...