Er startet

 • @navn
   
  Engelsk - A2
  onsdag 18:00
  Foteini Tsivaki
  Helsingør, LOF, Stengade 57
 • @navn
   
  Engelsk - A2
  mandag 17:00
  Judy Ann Christensen
  Hillerød, Aftenskolernes Hus
 • @navn
   
  Engelsk - A2
  onsdag 16:00
  Foteini Tsivaki
  Helsingør, LOF, Stengade 57
 • @navn
   
  Engelsk - B1
  mandag 19:00
  Judy Ann Christensen
  Hillerød, Aftenskolernes Hus
 

Lær engelsk på et engelsk kursus ved LOF. Det engelske sprog er et svært sprog at komme uden om både når man rejser eller ser serier og film på TV. Når man kan tale og forstå engelsk, åbner der sig en helt ny verden af muligheder for en.

Så har du et ønske om at lære engelsk, så du kan begå dig ude i verdenen, så har LOF mange engelsk kurser på vores aftenskole. Hvis du søger et kursus i engelsk, er du kommet til det rette sted.

I vores engelskundervisning lægger underviserne vægt på den høje kvalitet og den individuelle undervisning. DVS, at når du tilmelder dig et engelsk kursus, får du den undervisning, der passer dit niveau.

Ved LOF aftenskole skal det være sjovt at lære engelsk, og du får derfor mulighed for at have indflydelse på engelskundervisningen. Du kommer til at lære lette begreber og grammatik, og undervisningen bliver tilrettelagt efter elevernes ønsker og behov.

Søger du et bestemt kursus i engelsk, kan du læse mere om de enkelte niveauer på selve kurset. Der er engelskkurser i både Helsingør og Hillerød. 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...