Er startet

 • @navn
   
  Græsk - A1
  tirsdag 19:00
  Foteini Tsivaki
  Helsingør, LOF, Stengade 57
 • @navn
   
  Græsk - A2
  mandag 16:00
  Foteini Tsivaki
  Rungsted Kyst, Fritidshuset
 

Lær græsk på et græsk kursus ved LOF, hvor vores græsk undervisning er af højeste kvalitet. Begge vores undervisere har græsk som modersmål og har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Lær græsk for nybegyndere, hvor vi starter med en introduktion til det græske alfabet, hvorefter vi arbejder videre med udtalen og lette samtale – og skriveøvelser. Formålet med græsk undervisning er, at du kan håndtere en enkel kommunikation på rejser og kan klare dig på græsk i almindelige hverdagssituationer som at bestille mad på en restaurant eller spørge om vej. Når du lærer græsk på en aftenskole møder underviseren dig lige på dit niveau, og du får stor indflydelse på indholdet af undervisningen, så du bliver mødt lige på dit niveau. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau, du er på, kan du tage en sprogtest på vores hjemmeside. Eller du kan ringe til vores fagkonsulent i sprog Susanne Henriksen. 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...