Kina er et svært land at komme uden om, når man snakker verdensøkonomi og eksport og import af varer, og som det største befolkningsland i verden er der nu over én milliard, der taler mandarin, som er det sprog man taler i Kina. Derfor har LOF et ønske om at tilbyde dig kurser i kinesisk. Vores underviser i kinesisk er født og opvokset i Kina og har derfor kinesisk som modersmål.

I vores kinesiskundervisning lægger underviserne vægt på den høje kvalitet og den individuelle undervisning. DVS, at når du tilmelder dig et kinesisk kursus, får du den undervisning, der passer dit niveau.

Ved LOF aftenskole skal det være sjovt at lære kinesisk, og du får derfor mulighed for at have indflydelse på kinesiskundervisningen. Du kommer til at lære lette begreber og grammatik, og undervisningen bliver tilrettelagt efter elevernes ønsker og behov.

Søger du et bestemt kursus i kinesisk, kan du læse mere om de enkelte niveauer på selve kurset. Du er også meget velkommen til at kontakte underviseren eller fagkonsulent Susanne Henriksen for at høre mere om indholdet på vores kinesisk kurser.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...