Lær portugisisk på et portugisisk kursus ved LOF. Vores underviser Regina Scampini Tanderup har brasiliansk portugisisk som modersmål og har mere en 30 års erfaring som underviser i portugisisk blandt andet i aftenskolen. På et portugisisk kursus har eleverne høj medbestemmelse over indholdet af kurset, da det er vigtigt, at underviseren møder eleverne i øjenhøjde. Lær portugisisk så du kan begå dig, når du er ude at rejse. Vi øver lette begreber, så du kan begå dig på rejser og kommunikere med lokalbefolkningen. På holdet: portugisisk for begyndere tager undervisningen udgangspunkt i emner fra din hverdag eller generelle emner om sproget. LOFs portugisiskundervisning findes på to niveauer: begynder og øvet. Hvis du er i tvivl om hvilket niveau du skal vælge kan du tage LOFS sprogtest eller kontakte vores fagkonsulent Susanne Henriksen. 

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...