Er startet

 • @navn
   
  Tysk - B1
  torsdag 17:00
  Angelika Matzen
  Hillerød, Aftenskolernes Hus
 

Lær tysk på et tysk kursus ved LOF, hvor vores tyskundervisning er af højeste kvalitet. Vores tyskundervisere har begge tysk som modersmål og mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. Lær tysk for begyndere, hvor vi forbereder os på at bruge det tyske sprog på rejser, så du fx kan bestille mad på restauranter eller spørge om vej. Lær tysk for begyndere er også for dig, der har kendskab til tysk, men ønsker at få det genopfrisket. Når du lærer tysk på en aftenskole møder underviseren dig lige på dit niveau, og du har stor indflydelse på, hvordan undervisningen skal tilrettelægges. Der bliver også lagt stor vægt på det sociale og fællesskabet og på mange af vores hold er det også de samme de fortsætter sæson efter sæson, da man på holdene har skabt et fællesskab omkring sproget.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...