Besøg Frederiksberg Have - med Kim Greiner

...

Historisk, kulturel og botanisk rundtur

Vi mødes til højre for indgangen til haven ved Frederiksberg Rundel. På denne historiske havevandring får vi historien om Amagerbyen på Frederiksberg, Prinsessernes Gård og Frederik 4.s pragtfulde barokhave, der lå for foden af slottet.

Fra begyndelsen af 1700-tallet blev barokhaven omskabt til en romantisk landsskabshave med Det Kinesiske Lysthus, Apistemplet, Kildegrotten, Vandfaldet, Schweitzerhuset og nutidens elefanter m.m. Undervejs på rundturen ser vi også på havens spændende træer.

Efter at have set på snurrepiberierne går vi op til Frederiksberg slot med en flot udsigt over København, og vi får historien om slottet og nogle af dets beboere, som Frederik 4., der kronede sin dronning i soveværelset, dronning Caroline Matildes og Struenses hyggestunder i marmorbadet og Frederik 6., der vandrede rundt i haven med dronning Marie under armen, medens han tænkte på maitressen fru Dannemand.

Turen slutter ved Svendsens bådsejllads, hvorfra det er muligt at blive sejlet rundt i kanalerne i Frederiks 6. kølvand. (Pris ca. 50 kr.)

  • Nummer b14094 - Besøg Frederiksberg Have - med Kim Greiner
  • Start 16.05.18 kl. 11:00-13:00
  • Foredragsholder Kim Greiner
  • Adresse Frederiksberg Have, Pile Alle 1, 2000 (kort)
    Indgangen ved Frederiksberg Runddel
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 175,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
16.05.2018 11:00-13:00 Frederiksberg Have Kim Greiner Kort

Foredragsholder

Kim Greiner
Globetrotter, skovtekniker, guide og journalist

Kim Greiner er uddannet skovtekniker. Han har været ansat på Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole som havemester, hvor han i en årrække havde titel af seniorgartner. Han tog sig blandt meget andet af de kulturelle og botaniske rundvisninger på fakultetet.Han har bl.a. skrevet bogen "Fra høj hat til gummistøvler", som beskriver Landbøhøjskolens historie.Siden 2013 har han arbejdet som freelance globetrotter, forfatter, foredragsholder, guide og journalist. Han er eventyrer og har rejst i over 56 forskellige lande på 6 kontinenter.