FVU og ordblindeundervisning - retningslinjer under Covid-19

FVU og ordblindeundervisning - retningslinjer under Covid-19

Alle kurser gennemføres nu igen som normalt. Dog skal vi stadig huske på de gode vaner, så vi undgår at smitten spredes.

Fra d. 14. august er der ikke længere regler om hvor meget afstand man skal holde, eller hvor stort arealet skal være.

Underviseren vil i samarbejde med deltageren sikre at der bliver sprittet af og luftet ud. 

Coronapas

Der er ikke længere krav om coronapas, ligesom det ikke længere er muligt at tage en selvtest i forbindelse med undervisningen. 

FØR DU MØDER OP

  • Mød ikke op, hvis du har symptomer der kan skyldes corona.
  • Har du haft corona (eller symptomer der kan skyldes corona), så bliv hjemme 48 timer, efter du er symptomfri.
  • Følg udenrigsministeriets rejsevejledning

NÅR DU DELTAGER

  • Vask eller afsprit dine hænder ofte og som minimum, når du møder til undervisning og før, du går igen (vi stiller håndsprit til rådighed, men det er altid klogt at have en flaske i tasken).
  • Der er ikke længere krav om mundbind. 
  • Hold god afstand.
  • Host og nys i ærmet – ikke i dine hænder.
  • Pas ekstra godt på dig selv, hvis du er i risikogruppen.
  • Vær opmærksom på hinanden og på at andre kan være mere nervøse for covid-19, end du selv er.

Vær opmærksom på at vi også tilbyder Forberedende VoksenUndervisning som fjernundervisning (https://lofkurser.dk/kurser/online-fjernundervisning).

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 49 26 02 88 eller [email protected].

 

/opdateret 13. august 2021

FVU og OBU

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag eller aften, så du kan vælge det hold der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Læs mere...

FVU start

FVU start er et gratis tilbud til tosprogede, som kan noget dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Læs mere...

FVU engelsk

FVU engelsk er et gratis tilbud om engelskundervisning for begyndere. Holdet er for dig som ikke taler engelsk i forvejen, eller måske kan en lille smule engelsk på et helt basalt niveau.

Læs mere...

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Læs mere...

FVU digital

FVU digital er et gratis tilbud, hvor du kan få opgraderet dine digitale færdigheder. Vi arbejder på et helt grundlæggende niveau, og holdet er for alle som er usikre på at håndtere digitale opgaver i hverdagen, på uddannelse eller job.

Læs mere...

Kurser for ordblinde OBU

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.