Sproghold - retningslinjer under Covid-19

Sproghold - retningslinjer under Covid-19

Fra d. 21. maj 2021 er det igen muligt at gennemføre sprogkurser.

Indendørs undervisning i kan åbne igen d. 21. maj 2021.

For LOF’s undervisning gælder en række retningslinjer, som skal sikre at smitterisikoen med Covid-19 minimeres.

LOF sørger for at regler om deltagerantal etc. overholdes og for at der er håndsprit til stede. Underviseren vil i samarbejde med deltageren sikre at der bliver sprittet af og luftet ud. Derudover er det vigtigt, at alle viser hensyn og er opmærksomme på følgende retningslinjer.

Coronapas

For at deltage på et kursus skal du kunne vise dokumentation/coronapas for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Dokumentation kan enten vises på papir eller elektronisk (coronapas). Du skal altså kunne dokumentere en af disse 4:

 1. Et gennemført vaccinationsforløb. 
 2. Et påbegyndt vaccinationsforløb. Vaccinationen regne for påbegyndt 14 dage efter første stik. Samtidig må der ikke være gået over 42 dage fra første stik, og til man har fået det næste. 
 3. Et negativt testresultat der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test kan være foretaget som en PCR-test eller antigentest (hurtigtest).
 4. Et positivt resultat af en covid-19-test der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

For at alle trygt kan møde til undervisning, er det vigtigt at alle overholder følgende retningslinjer:

FØR DU MØDER OP

 • Mød ikke op, hvis du har symptomer der kan skyldes corona.
 • Har du haft corona (eller symptomer der kan skyldes corona), så bliv hjemme 48 timer, efter du er symptomfri.
 • Følg udenrigsministeriets rejsevejledning

NÅR DU DELTAGER

 • Vask eller afsprit dine hænder ofte og som minimum, når du møder til undervisning og før, du går igen (vi stiller håndsprit til rådighed, men det er altid klogt at have en flaske i tasken).
 • Brug mundbind eller visir. Det skal bæres, når du kommer og går, eller hvis du rejser dig fra din plads. Når du sidder ned og deltager i undervisningen, er der ikke krav om mundbind.
 • Kom til tiden, ikke for tidligt, og undgå at forsamles før og efter holdet går i gang, fx i gangen eller undervisningslokalet.
 • Hold god afstand (min 1 meter og gerne mere).
 • Host og nys i ærmet – ikke i dine hænder.
 • I undervisningslokalerne er møblerne stillet op, så man kan overholde afstandskrav. Vær med til at respektere det, ved ikke at rykke om på opstilling af borde og stole.
 • Pas ekstra godt på dig selv, hvis du er i risikogruppen.
 • Vær opmærksom på hinanden og på at andre kan være mere nervøse for covid-19, end du selv er.

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 49 26 02 88 eller [email protected].

Vær opmærksom på at en række sprogkurser tilbydes som online undervisning (https://lofkurser.dk/kurser/sprogkurser/online-sprogundervisning).  


/Opdateret 23. maj 2021

 

 

 

 

 

Sprogkurser

Sprogkurser

Vi tilbyder kurser i mange sprog og på flere niveauer - til rejsebrug og til jobbet. Undervisningen på det enkelte hold bliver tilpasset deltagernes niveau. Øvelse gør mester så lytte- og samtaleøvelser er en vigtig del af undervisningen.

Læs mere...

Online sprogkurser

Online sprogundervisning hos LOF er effektiv undervisning på små hold. Online undervisning giver fleksibilitet i hverdagen, for man kan deltage lige meget hvor man befinder sig og sparer transporten.

Læs mere...