iPad - det er også for seniorer

iPad


Flere og flere ældre har efterhånden anskaffet sig en tablet-computer. Den er på mange måder mere intuitiv at betjene end en almindelig computer, så for mange kan det være en god og nem vej til at komme på internettet og e-mail.

En tablet er en lille computer, der er let at betjene og nem at have med sig overalt. De små tavlecomputere eller tablets kan være en genvej til mail og internet. De er enkle i brug og nemme at komme i gang med, så mange - også ældre - har glæde af at starte direkte med en tablet, selv om de ikke tidligere har arbejdet med computer.

LOF's kurser i iPad er særligt tilrettelagt særligt for ældre, der vil i gang med at bruge den smarte lille tavlecomputer. På kurserne bliver alt gennemgået helt fra bunden. Hvordan bruger jeg min iPad? Hvordan søger jeg på Internettet? Hvilke apps har jeg brug for? osv.

Man tager sin egen iPad med og kan få svar på spørgsmål og hjælp til at løse eventuelle problemer. Der vil også blive lejlighed til at se nærmere på nogle af de mange muligheder, en tablet byder på.

Læs mere om ældre og iPads:

Artikel på Ældre Sagens hjemmeside, eksempel på en iPad-bruger: www.aeldresagen.dk/temaer/Sider/grethes-ipad.aspx

Artikel i Jyllandsposten: Tavlecomputeren kan hjælpe digitaliseringen http://jyllands-posten.dk/digitalt/computer/ECE5232143/hver-femte-aeldre-ejer-en-tablet/ 

 

Tilmelding: Kurser i iPad.

IT - kalender