Malene Larsen

Malene har mere end 20 års erfaring i sprogundervisning.
 
Malene Larsen er født og opvokset i Grønland og er en stolt Sisimiorivioq.
Hun er født i Narsaq og har boet i Paamiut, da hun var barn, men hendes største tilknytning er til Sisimiut, hvor familien stadig bor. Malene flyttede fra Grønland ultimo 2019, hvor hun flyttede til Danmark.

ERFARING OG BAGGRUND FOR AT UNDERVISE:
Malene har mange års undervisningserfaring. Lige nu underviser hun på aftenskolehold i engelsk i aftenskolen LOF Lolland Falster, hvor hun også underviser i FVU engelsk og dansk. Her har hun også undervist online i dansk for udlændinge.
Derudover underviser Malene i tysk i CELF (center for erhvervsrettede uddannelser).
Hun har også arbejdet som Centerleder på Majoriaq (en grønlandsk konstruktion hvor job, uddannelse og vejledning er samlet under et) hvor hun underviste i dansk og engelsk til grønlandsk sprogede elever.
Ved den daværende Sisimiut Kommune var Malene ansat inden for HR, hvor hun arbejdede med kunder og kommunikation og var i kontakt med mange mennesker og stiftede bekendtskab med flere kulturer og sprog.

UDDANNELSE:
Malene har en BA i jura fra ÅU og en BA.LSP fra Århus School of Business (Language for Special Purposes) og har 20 års erfaring i sprogundervisning.

PERSONLING MOTIVATION
Malene sætter som person humor og læringsglæde i højsædet og har en holistisk tilgang til al læring. Og så er hun den lykkelige ejer af grønlandshunde.

Kontaktoplysninger

[email protected]