Ercan Hasan Hocaoglu

Uddannet i sprog og kultur på "Azadi Türkmen National Institute of World Languages", universitet i Turkmenistan.

Ercan has a Bachelor Philologist and Translator in the field of "Turkish Language and Literature" (Tyrkisk sprog-litteratur og tyrkisk-tyrkmen oversættelse).

Ercan Hocaoglu har boet i Danmark i nogle år, har gået på sprogskole herhjemme og er stadig ved at lære dansk. Undervisningen vil derfor fortrinsvis foregå på engelsk. Men Ercan vil fra starten af tale tyrkisk i klassen, så sproget bliver lært helt naturligt.

Han har undervist i tyrkisk på forskellige uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet og i forskellige andre lande; både børn og voksne. Ercan  har også været mentor i både Usbekistan og Turkmenistan; så Ercan har været vidt omkring og har blandt andet også boet i Bulgarien.

Udover at undervise har han også arbejdet som tyrkisk medredaktør af en ugentlig tyrkisk avis udgivet i Bulgarien og skrev klummer om sprog og litteratur.  En bog samlet fra hans avisspalter er blevet udarbejdet og venter på at blive udgivet.  Han har også artikler og skrifter udgivet i andre magasiner og aviser.

Ercan er en meget udadvendt og smilende person, som imødekommer kursisternes ønsker og undervisningen vil foregå i et roligt tempo.


Kontaktoplysninger

[email protected]