Programmering for børn

...

Lær at programmere med code.org - 9-13 år

Lær at programmere. Det er nemt at komme i gang, og der er et utal af muligheder.

På dette kursus i programmering for børn arbejder vi på en portal på nettet, der hedder code.org. Her får du får din egen profil, og alt det du laver bliver gemt, så du nemt kan arbejde videre derhjemme, også efter kurset er slut.

Code.org er et non profit online program udviklet i et samarbejde mellem bl.a. Facebook, Google, Microsoft og andre store it-aktører for at give alle chancen for at lære at programmere. Udgangspunktet er, at programmering er både sjovt og lærerigt for alle, så programmet er udviklet, så både drenge og piger vil synes, det er sjovt. Programmet giver udfordringer til alle, lige meget om man er nybegynder eller lidt af en nørd, der kan rigtig meget i forvejen.

På kurset lærer du at bruge programmet, og du vil lære grundprincipperne for kodning og programmering. Det hele foregår på en underholdende og let tilgængelig måde med tegninger og figurer. Vi kommer til at arbejde med fx Angry Bird, Mindcraft, Star Wars eller Anna og Elsa fra Frost. Til sidst på kurset vil du prøve at lave dit helt eget spil.

Praktisk information

Der er computere i lokalet, men du er velkommen til at tage din egen laptop med.

  • Nummer b14722 - Programmering for børn
  • Start 04.04.18 kl. 17:00-19:00
  • Underviser(e) Sophie Hovdekorp
  • Adresse LOF, Stengade 57, Stengade 57, 2.sal, 3000 (kort)
    IT center
  • Lektioner 7,50
  • Priser
    Almen   DKK 395,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
04.04.2018 17:00-19:00 LOF, Stengade 57 Sophie Hovdekorp Kort
11.04.2018 17:00-19:00 LOF, Stengade 57 Sophie Hovdekorp Kort
18.04.2018 17:00-19:00 LOF, Stengade 57 Sophie Hovdekorp Kort

Underviser

Sophie Hovdekorp


Sophie Hovdekorp har en uddannelse som folkeskolelærer, som er brugt på så forskellige ting som medarbejderuddannelse, medarbejderudvikling og databasedesign, it administration m.m. i flere store virksomheder. Senere som selvstændig med online markedsføring og webdesign. Sophie er autodidakt når det gælder programmering - men drevet af livslang nysgerrighed og lærelyst. - og så har hun været heldig at have fået lov at lege med i udviklingen under it-alderens indtog på danske arbejdspladser. Sophie er netop ikke datamatiker eller supernørd - men har bare altid naturligt haft lyst til at lære, når noget nyt bød sig til.

I 2014 startede hun konceptet KODESMART, fordi der på det tidspunkt endnu ikke var nogen tilbud til de mindste, hvor de kunne lege med programmering på deres præmisser. Sophie faldt pladask for Bee-Bot robotten og de meget få apps, der kom på markedet som gav børn lov at lege med principper for programmering.

 http://klubkodesmart.dk/kodning-lof-helsingoer-hilleroed/

Se underviserens hjemmeside