Klassisk akvarel. Glas, blomster og landskaber - weekend

...

Udforsk akvarellens muligheder

Lær at male blomster, glas og landskaber i den traditionelle akvarelteknik. Akvarel er et medie der er særdeles velegnet når det gælder at male blomster, glas og landskaber. Lær hvilke midler der skal til for at få blomster til at fremstå med æterisk ynde og glas til at ”klinge”. Lær om perspektiv og proportioner i landskabet. Farveteori med gennemgang af pigmenternes meget forskellige egenskaber og hvordan vi udnytter dem til at opnå lys og dybde i akvarelmaleriet.

Praktisk information

Materialeliste udsendes før kursusstart

  • Nummer b14266 - Klassisk akvarel. Glas, blomster og landskaber - weekend
  • Start 07.04.18 kl. 10:00-16:00
  • Underviser(e) Ane Grete Aagaard
  • Adresse Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (kort)
    stueetagen
  • Lektioner 13,00
  • Priser
    Almen   DKK 675,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
07.04.2018 10:00-16:00 Strandlyst - Sletten havn Ane Grete Aagaard Kort
08.04.2018 10:00-15:00 Strandlyst - Sletten havn Ane Grete Aagaard Kort

Underviser

Ane Grete Aagaard
kunstmaler

51 46 18 71

anegrete@email.dk

Ane Grete er uddannet overglasurmaler på Royal Copenhagen, Flora Danica. Hun har haft et kortere ophold på kunstakademiet, og derudover har hun gennem årene kunnet føje adskillige kurser og skoler til sit CV. Dels kurser i voksenpædagogik og dels supplerende kurser hos anerkendte kunstnere. Hun har en omfattende undervisningserfaring.

Ane Grete nærer en stor passion for klassisk maleri, hvor det at formidle smukke ting til papir eller lærred med stor oprigtighed er essensen i hendes arbejde, selvom hun ikke er fastlåst i en pertentlig gengivelse af motivet, men også arbejder med andre udtryksmåder hvor det primært er ønsket om at fastholde lys, stemninger og bevægelse.

Se underviserens hjemmeside