Moderne akvarelteknikker - weekend

...

Udforsk akvarellens muligheder!

Akvarellens udtryk bygger på de tre ting: papir, vand og farve. Men der er store forskelle på, hvordan det bruges. De respektive farvers pigmenter reagerer meget forskelligt, når de bliver opløst i vandet, og i den moderne akvarelteknik er det netop forskellighederne i pigmenterne, der arbejdes med. Man kan i vid udstrækning lade akvarellen leve sit eget liv. Hermed menes, at man kan lade vand og farve løbe sammen på papiret og danne mange gode formationer, som man rent faktisk får forærende. Det kan man selvfølgelig først lege med, når man har erhvervet sig et rimeligt kendskab til teknik, farver og pigmenter. Vi vil yderligere arbejde med bl. a. kridt, gouache og tørpigment.

Praktisk information

Materialeliste udsendes før kursusstart

  • Nummer b14267 - Moderne akvarelteknikker - weekend
  • Start 17.03.18 kl. 10:00-16:00
  • Underviser(e) Ane Grete Aagaard
  • Adresse Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (kort)
    stueetagen
  • Lektioner 13,00
  • Priser
    Almen   DKK 675,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
17.03.2018 10:00-16:00 Strandlyst - Sletten havn Ane Grete Aagaard Kort
18.03.2018 10:00-15:00 Strandlyst - Sletten havn Ane Grete Aagaard Kort

Underviser

Ane Grete Aagaard
kunstmaler

51 46 18 71

anegrete@email.dk

Ane Grete er uddannet overglasurmaler på Royal Copenhagen, Flora Danica. Hun har haft et kortere ophold på kunstakademiet, og derudover har hun gennem årene kunnet føje adskillige kurser og skoler til sit CV. Dels kurser i voksenpædagogik og dels supplerende kurser hos anerkendte kunstnere. Hun har en omfattende undervisningserfaring.

Ane Grete nærer en stor passion for klassisk maleri, hvor det at formidle smukke ting til papir eller lærred med stor oprigtighed er essensen i hendes arbejde, selvom hun ikke er fastlåst i en pertentlig gengivelse af motivet, men også arbejder med andre udtryksmåder hvor det primært er ønsket om at fastholde lys, stemninger og bevægelse.

Se underviserens hjemmeside