• @navn
   
  Efterfødselspilates
  Start: 14.05.18
  mandag 12:15
  Rikke Smidt-Petersen
  Hørsholm, Living Academy
 

Er startet

 • @navn
   
  Babykravl, sang og sjov - for babyer 3 – 12 måneder
  fredag 14:30
  Lene Sylvest Ammitzbøll
  Helsingør, LOF, Stengade 57
 • @navn
   
  Børneyoga 0 - 2. klasse
  mandag 14:10
  Nicola Lawerentz
  Snekkersten, Snekkersten Skole
 • @navn
   
  Efterfødselspilates
  mandag 12:15
  Rikke Smidt-Petersen
  Hørsholm, Living Academy
 • @navn
   
  Rollingehop, sang og sjov - for 2½-4 årige børn og forældre/bedsteforældre
  torsdag 17:00
  Lene Sylvest Ammitzbøll
  Hillerød, Aftenskolernes Hus
 • @navn
   
  Tumlingeleg, sang og sjov - for 1 årige børn og forældre/bedsteforældre
  fredag 16:00
  Lene Sylvest Ammitzbøll
  Helsingør, LOF, Stengade 57
 • @navn
   
  Tumlingeleg, sang og sjov - for 1-2½ årige børn og forældre/bedsteforældre
  torsdag 16:00
  Lene Sylvest Ammitzbøll
  Hillerød, Aftenskolernes Hus
 

Ønsker du at finde et godt og kompetent sted til træning efter fødsel, så har LOF mange efterfødselshold. Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på sin krop efter en fødsel og vores efterfødselstræning er skånsom og har fokus på at træne vigtige områder af din krop, der har været igennem den store belastning en fødsel er.

Vores familieaktiviteter er aktiviteter, der har familie som omdrejningspunkt. Her giver vi familier en mulighed for at skabe et velfortjent åndehul, hvor man bare skal være sammen og hygge sig. Hvis du ønsker at have lidt kvalitetstid med din baby har vi babygymnastik for babyer fra 3 -12 måneder. Vi har også leg og rytmik for børn og forældre som en naturlig afløser for babygymnastikholdene. Her kan det sagtens være bedsteforældrene, der deltager med barnet, hvis de også ønsker ekstra kvalitetstid med deres børnebørn.

Vi har også familieyoga for børn og deres forældre og bedsteforældre. Familieyoga er tilrettelagt efter børnenes niveau, men de voksne får stadigvæk mulighed for at få strakt kroppen godt igennem.

Ved LOF er vores ønske at skabe en aftenskole, hvor der er tilbud, der passer en fra man er baby til man er voksen om du så gerne vil gå til babygymnastik, familieyoga, familiedans eller et af vores mange efterfødselshold. Alle vores undervisere er meget dygtige og kompetente og har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. De er dygtige til at tilrettelægge undervisningen, så alle er inkluderet. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviseren eller fagkonsulent Bolette Buchberg.

Klik på det enkelte kursus/foredrag for mere information og tilmelding.

Tilmeld dig LOF's nyhedsbrev

Inspiration til kurser og oplevelser. Udsendes på mail ca. 1 gang om måneden.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes på mail ca. 1 gang om måneden. Du kan altid afmelde dig igen ved at sende en mail til nyhedsbrev@lofkurser.dk.

Vær med på Facebook

Klik "synes godt om" LOF på Facebook og få nyt fra kurser, foredrag og ture. Vi indbyder dig til at dele din tanker og oplevelser, komme med idéer og følge med i hvad der sker. Følg med her...