Få redskaber til brug under fødslen
  • Oplyses senere
    Thomas har været guitarist igennem 30 år og har udgivet pladen A brighter day, som er egen guitarmusik primært indenfor folk genren. I de senere år har han skrevet sange på dansk og engelsk i genrerne folk/country, pop og jazz.
    Han har gennem årene udviklet sin egen spillestil som bl.a. er inspireret af de to danske guitarister Finn Olafsson og Ander Roland. Ellers har han lyttet meget til guitarister som Mikkel Nordsø (Akustic Guitars), Mark Knopfler (Dire Straits), Eric Clapton, James Taylor, John Mayer mfl.  

Fødselsforberedelse i teori og praktis

Få redskaber til brug under fødslen

Naturlig fødselsforberedelse 

På dette kursus lærer du hvordan du blive 100% klar til en naturlig fødsel. Du lærer at føde som kvinder altid har kunnet det, medicinfrit, uden frygt og hvilende i dig selv. Kurset kombinerer vestlig anatomi med østlig filosofi og er dybdegående og holistisk fødselsforberedelse du ikke får andre steder. 

Kurset består af 4 moduler = 4 mødegange:
Modul 1 Krop: Her arbejder vi med praktiske øvelser på at gøre kroppen fødeklar. Vi bruger specifikke øvelser som kan bruges til ve-arbejdet, holder din krop stærk og samtidig understøtter at baby ligger sig korrekt i bækkenet når tid er. 

Modul 2 Hjerte: Her lærer vi teorien bag hvordan uforløste følelser kan spænde ben for den gode fødsel. Du finder ud af hvilke følelser du selv skal arbejde med, og lærer selvterapeutiske øvelser til at forløse dem. 

Modul 3 Essens: Sidste skridt i forberedelsen handler om din mentale indstilling til fødslen. Vi snakker om feminin og maskulin energi, fysiologien bag og hvorfor det fx er uhensigtsmæssigt at prøve at kontrollere sin fødsel. 

Modul 4 Fødslen: Her snakker vi om alt det praktiske der sker på selve fødedagen, hvor lange de forskellige faser er og hvad der fysiologisk sker med kroppen, og om hvordan en eventuel partner kan hjælpe til under forløbet. Til dette modul er partner/fødselshjælper velkommen. 

Alle gravide kan deltage (gerne så tidligt som muligt), førstegangs- eller flergangsfødende, om du er til hospital eller hjemmefødsel.

Underviseren er uddannet fysioterapeut fra Næstved University College i 2009, og har sit eget firma "Fød Naturligt".
Hun har arbejdet på klinikker i Schweiz og Danmark, men har specialiseret sig i fødselsforberedelse og træning af gravide til fødslen. Hendes undervisning er især inspireret af Elena Tonetti-Vladimirova's Birth Into Being, biomekaniker Katy Bowman og doula Debra Pascali-Bonaro's Orgasmic Birth.

Hun er derudover mor til 3 hjemmefødte børn

Nummer
b25420 - Fødselsforberedelse i teori og praktis
Første mødegang
fredag den 14.06.19 kl. 13:00 - 14:30
Undervisere
Adresse

Gymnastiksal 1, Stengade 57, 2.sal, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
3
Almen
DKK 595,00
fredag den 14.06.19

Kl. 13:00 - 14:30

Med Oplyses senere

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Gymnastiksal 1)

Se på kort

fredag den 21.06.19

Kl. 13:00 - 14:30

Med Oplyses senere

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Gymnastiksal 1)

Se på kort

fredag den 28.06.19

Kl. 13:00 - 14:30

Med Oplyses senere

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Gymnastiksal 1)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom