Yoga for børn

Sorter efter

Børneyoga – kurser for børn og teenagere

Yoga er blevet populært i hele verden og med god grund. Gennem særligt udvalgte øvelser forbinder aktiviteterne både krop og sind og giver ro og balance, der kan være gavnlig i en hverdag med mange indtryk.
Men hvorfor lige yoga til børn? Det kan være svært at forstå og følge med den krop, der ændrer sig hastigt i børne- og teenageårene. Med yogaøvelserne lærer man at lytte til sin krop og forstå kroppens signaler. På den måde lærer man sin egen krop bedre at kende. Vores øvelser opbygger muskler og øger smidighed, hvilket forebygger skader. Kurserne skaber dermed et sundt og solidt udgangspunkt for de unges kroppe, hvilket er rigtig vigtigt for fremtiden. Læs mere om de mange hold eller prøv at deltage – det vil gøre dig fortrolig med den krop, der skal bære dig gennem resten af livet.

Hvad er yoga?
Yoga er en livsfilosofi, der fokuserer på ro og balance, og som giver redskaber til at leve et sundt og positivt liv. De fysiske yogaøvelser er sammensat efter idéen om, at motion forbinder kroppen og sindet. I kurserne bruger vi forskellige meditation- og åndedrætsøvelserne, hvor vi arbejder med sindets ro for at opnå balance i livet.

På vores kursus tager vi deltagerne igennem fysiske yogaøvelser, meditation og åndedrætsøvelser og viser dem, hvordan yogaens kunst kan anvendes i hverdagen.

Yogakursets formål:
• Skabe ro og velvære i krop og sind
• Forbinde tanker med krop
• Opbygge muskler
• Træne smidighed
• Forebygge skader
• Give redskaber til at håndtere hverdagens udfordringer

Ro og overskud i hverdagen
På vores yogahold laver vi dels øvelser, der fokuserer på muskelopbygning og smidighed, og dels øvelser med henblik på at finde ro i krop og sind. Vi arbejder med åndedrættet, afspænding, udstrækning og meditation. Med kroppens og sindets velvære i fokus skaber vi en tryg og rar atmosfære, der giver et pusterum fra den travle hverdag.

Hos LOF har vi sammensat yogahold for børn og teenagere, hvor de unge kan udforske yogaens univers og lade sig inspirere af mødet mellem krop og sind. Her vil de prøve kræfter med meditation og åndedrætsøvelser og lære deres egen krop at kende gennem fysiske øvelser.

Hos LOF tilbyder vi forskellige kurser for børn i alle aldre. Få et overblik over kurserne på vores hjemmeside her.

Prøv noget nyt
Måske er yoga ikke det første, der melder sig, når man tænker på sport og fritidsaktiviteter for børn og teenagere. Men hvem har ikke godt af at prøve noget nyt? LOF’s yogakurser tilbyder hold med andre jævnaldrende i et sjovt og lærerigt miljø, hvor krop og sind bliver udfordret. Her kan man både grine med andre og lære om en selv.

Flere af øvelserne og teknikkerne på vores kurser, vil for nogen være noget helt nyt. Vi tager tingene i et passende tempo, så alle kan følge med og vænne sig til bevægelserne. Vi fokuserer på rolig og grundig udstrækning af musklerne og afslutter undervisningen med afspænding.

Vores dygtige undervisere guider holdene igennem yogaens stolte tradition, og omsætter det til redskaber der kan bruges i hverdagen. Yoga kan fint kombineres med andre sportsgrene, og kan være endda være en stor fordel, da yogaen øger kropsbevidstheden, smidigheden og muskelstyrken.

Er du fristet? Så klik her og få mere information.

Nye kurser, oplevelser og foredrag