Apple-computer, iPhone og iPad

Apple-computer, iPhone og iPad

Sorter efter

Hører du til det brede flertal af danskere, så er du sandsynligvis den lykkelige ejer af en iPad, en iPhone, en Mac eller et andet stykke udstyr, der er prydet af det velkendte æblelogo. Produkterne fra Apple har for længst gået deres sejrsgang over hele verden, og mærket er blevet synonymt med kvalitet, smukt design og brugervenlighed. Men selvom Macs, iPhones og iPads er lette at bruge, når man først er kommet i gang, er der imidlertid mange mennesker, der ikke udnytter produkternes mange funktioner og fulde kapacitet.

Med et kursus hos LOF kan du blive bedre til at bruge dine Apple-produkter. Der er Apple kurser for både begyndere og øvede, så uanset om du har brug for et Mac kursus, et iPad kursus eller gerne vil lære, hvordan du får mest muligt ud af din iPhone, så er der hjælp at hente hos LOF. Vi kan tilbyde et iPhone, Mac og iPad kursus til ældre, ligesom du desuden kan lære, hvordan du får alt dit Apple-udstyr til at spille sammen på den måde, som det er beregnet til.

Er du en lidt af en novice, er der altså ingen grund at holde dig tilbage. Et LOF-kursus i iPhone, Mac eller iPad for begyndere er indrettet sådan, at alle kan være med – også dig.

På vores Apple kurser bliver du introduceret til de mest benyttede funktioner på Apples produkter, og du bliver også introduceret til nogle af de mere velbevarede hemmelige funktioner. Du bliver desuden grundigt indført i, hvordan du betjener din iPad, iPhone eller Mac på et helt basalt niveau – blandt andet knapper, iCloud og Apple konto, tilslutning af WiFi, hvordan du skifter mellem apps, tilføjer din mailkonto, bruger kalenderfunktionen og meget mere.

Alt i alt får du en bred viden om dine Apple produkter med et kursus hos LOF. Vi tilbyder undervisning både formiddag, eftermiddag og om aftenen, så du nemt kan få vores Apple kurser til at passe ind i din hverdag. Har du spørgsmål om de forskellige kurser og trin, eller vil du gerne vide mere om de forskellige hold, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.