Udforsk akvarellens muligheder!
kunstmaler
  • Ane Grete Aagaard

    Ane Grete er uddannet overglasurmaler på Royal Copenhagen, Flora Danica og har gennem årene kunnet føje adskillige kurser og skoler til sit CV. Ane Grete nærer en stor passion for klassisk maleri, hvor det at formidle smukke ting til papir eller lærred med stor oprigtighed er essensen i hendes arbejde, selvom hun ikke er fastlåst i en pertentlig gengivelse af motivet, men også arbejder med andre udtryksmåder hvor det primært er ønsket om at fastholde lys, stemninger og bevægelse.
    Kursus hos Ane Grete omfatter alle de grundlæggende elementer indenfor akvarelmaling. Hun har haft og har mange faste kursister gennem flere sæsoner og tilbyder nu også weekendkurser i specielle emner og tekniker indenfor akvarelmaling.

    http://www.anegrete.dk

Akvarel - moderne teknikker. Weekend

Udforsk akvarellens muligheder!

Akvarellens udtryk bygger på de tre ting: papir, vand og farve. Men der er store forskelle på, hvordan det bruges. De respektive farvers pigmenter reagerer meget forskelligt, når de bliver opløst i vandet, og i den moderne akvarelteknik er det netop forskellighederne i pigmenterne, der arbejdes med. Man kan i vid udstrækning lade akvarellen leve sit eget liv. Hermed menes, at man kan lade vand og farve løbe sammen på papiret og danne mange gode formationer, som man rent faktisk får forærende. Det kan man selvfølgelig først lege med, når man har erhvervet sig et rimeligt kendskab til teknik, farver og pigmenter. Vi vil yderligere arbejde med bl. a. kridt, gouache og tørpigment. Max 10 deltagere.

Praktisk info

Materialeliste udsendes før kursusstart
Nummer
b21267 - Akvarel - moderne teknikker. Weekend
Første mødegang
lørdag den 29.09.18 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Strandlyst - Sletten havn, stueetagen, Gl. Strandvej 139, 3050 Humlebæk

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 700,00
lørdag den 29.09.18

Kl. 10:00 - 16:00

Med Ane Grete Aagaard

Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (stueetagen)

Se på kort

søndag den 30.09.18

Kl. 10:00 - 15:00

Med Ane Grete Aagaard

Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (stueetagen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom