Lær at tegne
kunstmaler
  • Ane Grete Aagaard

    Ane Grete er uddannet overglasurmaler på Royal Copenhagen, Flora Danica og har gennem årene kunnet føje adskillige kurser og skoler til sit CV. Ane Grete nærer en stor passion for klassisk maleri, hvor det at formidle smukke ting til papir eller lærred med stor oprigtighed er essensen i hendes arbejde, selvom hun ikke er fastlåst i en pertentlig gengivelse af motivet, men også arbejder med andre udtryksmåder hvor det primært er ønsket om at fastholde lys, stemninger og bevægelse.
    Kursus hos Ane Grete omfatter alle de grundlæggende elementer indenfor akvarelmaling. Hun har haft og har mange faste kursister gennem flere sæsoner og tilbyder nu også weekendkurser i specielle emner og tekniker indenfor akvarelmaling.

    http://www.anegrete.dk

Klassisk tegning. Weekend

Lær at tegne

Lær at tegne på en weekend. Lær de grundlæggende regler og få nogle gode værktøjer. Vi gennemgår forskellige tegneteknikker, teknik til opmåling så der tegnes i de rette proportioner, teknikker til at få det rette perspektiv i tegningen, og ikke mindst at få den rette placering på papiret så det hele virker harmonisk. Lær om valør og skyggevirkninger. Vi vil tage forskellige emner op, croquis, portræt og opstillinger m.m. Medbring godt tegnepapir, tegnekul, blyanter i forskellig blødhed (2b – 9b), viskelæder, blyantsspidser, evt. en tegnestub. Tørpastel og akvarelfarver er også velkomment. Max 10 deltagere.

Praktisk info

Materialeliste udsendes før kursusstart
Nummer
b21269 - Klassisk tegning. Weekend
Første mødegang
lørdag den 17.11.18 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Strandlyst - Sletten havn, stueetagen, Gl. Strandvej 139, 3050 Humlebæk

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 700,00
lørdag den 17.11.18

Kl. 10:00 - 16:00

Med Ane Grete Aagaard

Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (stueetagen)

Se på kort

søndag den 18.11.18

Kl. 10:00 - 15:00

Med Ane Grete Aagaard

Strandlyst - Sletten havn, Gl. Strandvej 139, 3050 (stueetagen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom