Workshop
underviser i Guided Imagery, Meditation og Qigong
  • Maj-Brit Jo
    underviser i Guided Imagery, Meditation og Qigong

    Maj-Brit Jo er Kropsterapeut og certificeret Interactive Guided Imagery Konsulent fra Academy for Interactive Guided Imagery I USA. Hun arbejder med at hjælpe folk med stress og smerter finde ro og øget velvære sådan, at kroppens egen selvhelende evne kan optimeres. Teknikken skaber fornyet balance og harmoni for både, krop og psyke. Maj-Brit har selv gennem denne teknik fået optimeret sin smerte- og stressbehandling fra et dagligt liv med sygdommen endometriose, og vil nu gerne hjælpe andre til det samme.

Find din indre passion - workshop NYHED!

Workshop

Drømmer du om at komme nærmere din passion? Om at finde ind til kernen til netop det der tænder dig og får dine øjne til at lyse op? Så skal du med på denne rejse- vi bruger værktøjet Interactive Guided Imagery?, der arbejder gennem vores forestillingsevne og fantasi, til at finde dybt ind i kernen af dig selv og hente den rigdom af kommunikation, der ligger der. Din fantasi er simpelthen det værktøj der kommunikerer med din underbevidsthed og din intuition. Gennem denne teknik kan du lære at komme dybere kontakt med det du drømmer om. Du lærer at lægge mærke til din egen intuitions helt særegne måde at kommunikere med din bevidsthed på, dernæst lærer du, at give den en form og et udtryk som din dagsbevidsthed kan forstå. Derfor skal du også have pen, papir og farvetusser eller blyanter med på kurset. Gennem den information du henter, skriver ned og tegner, vil vi i løbet af workshoppen se den røde tråd, der til sidst vil give dig dig en helstøbt og velfunderet fornemmelse for hvad, din passion består i. Det vil også være rart for dig at have dette overbliksmateriale med hjem sådan, at du lettere kan effektuere noget af det ud i livet efterfølgende.

Hvis du vil læse mere om teknikken eller forberede dig lidt til kurset, er du velkommen til at besøge min blog Brug Din Fantasi her: www.brugdinfantasi.dk.


Nummer
b26005 - Find din indre passion - workshop NYHED!
Første mødegang
lørdag den 11.05.19 kl. 09:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Salen, Kongevejs Centret 8, 1., 2970 Hørsholm

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 830,00
lørdag den 11.05.19

Kl. 09:00 - 15:00

Med Maj-Brit Jo

Kongevejs Centret 8, 1., 2970 (Salen)

Se på kort

søndag den 12.05.19

Kl. 09:00 - 15:00

Med Maj-Brit Jo

Kongevejs Centret 8, 1., 2970 (Salen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom