FLEX - Puls - Styrke - Velvære

FLEX - Puls - Styrke - Velvære er et tilbud til dig, der gerne vil træne meget og gerne vil træne hele kroppen igennem. Når du tilmelder dig FLEX får du adgang til tre forskellige typer hold: Puls, der træner din kondition, styrke, der træner dine muskler og velvære, der er mere meditativ og afslappende træning. Der er hold i Helsingør, Hillerød og Hørsholm og Humlebæk fra mandag til torsdag.  

Der er løbende optag på holdene, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet

Tilmeld dig her

Sorter efter

FLEX-træning: Puls, styrke og meditation

Der findes ikke noget bedre en følelse af en gennemtrænet krop: Du kan mærke musklerne arbejde, og din krop føles som ét stort bevis på dagens gode gerning. Hvis du kan nikke genkendende til disse udsagn, så vil FLEX-træning uden tvivl, være noget for dig. FLEX-træning er nemlig en bred vifte af mange, forskellige træningshold, som LOF udbyder.

Pulstræning

Som en del af FLEX kan du få trænet din kondition. Det kalder vi for pulstræning. Her har vi fokus på at styrke kroppens kredsløb og øge kroppens evne til at optage ilt – det giver dig en bedre ydeevne over tid og dermed en suveræn kondition. Du kan dyrke pulstræning hos blandt andet vores populære Zumba-hold og Ballroom Fitness. Her er humøret højt, rytmerne fængende og træningen i top.

Styrketræning

Når du tilmelder dig FLEX, får du også adgang til styrketræning, der træner og udfordrer dine muskler. Her kan du få gennemarbejdet alle de store muskelgrupper på vores Pilates-hold. Hvis du hellere vil prøve kræfter med mere intens styrketræning, så kan du tilmelde dig vores Feminin Fitness. Her vil du opleve en energisk blanding af pilates, ballet, gymnastik og tai chi, der kun er for kvinder.

Mediativ træning

FLEX giver dig også adgang til en mere afslappende træningsform: Meditation. Her træner du din fysiske smidighed og mentale velvære, hvilket kan give dig et bedre overskud i hverdagen. Både Hatha Yoga og vores afspændingshold er yderst populære, og får dig med sikkerhed helt ned i tempo med dybe strækøvelser og rolige undervisere.

FLEX: Dag- og aften træning

De mange forskellige hold, som er en del af FLEX, finder både sted i Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Humlebæk. Fra mandag til torsdag er der både dag- og aftenhold, så du kan vælge de tidspunkter, der passer dig bedst. Der er også løbende optag på alle hold, så du kan starte når du vil. Det betyder, at hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange, der er tilbage på holdet.

Du har derfor mulighed for at sammensætte din træning, så du kommer igennem din krop på den mest hensigtsmæssige måde og på de mest hensigtsmæssige tidspunkter for dig.

Giv dig selv en helt særlig træning, der tilpasset til dig, og tilmeld dig LOF’s FLEX træning i dag.