Hjernetræning - SMART træning

Sorter efter

Hjernetræning hos LOF

Ligesom du kan optræne dine biceps og udfordre din kondition, så kan du også gennem øvelser forbedre din hjerne og dens mange funktioner. For på samme måde som med resten af kroppen, så kan hjernen blive stærkere og bedre ved at vi træner den. Derfor udbyder LOF hjernetræning for alle aldre.

Gennem øvelser træner alle kursisterne deres hjerner til at fokusere bedre og øge deres koncentration. Her får du udfordret din hukommelse, trænet din motorik og prøvet kræfter med flere metoder til logisk tænkning. Hjernen har betydning for din tale, din døgnrytme, din hørelse, dine smertetærskel og meget mere. Kort og godt: Hjernen har betydning for din måde at leve på. Netop derfor er vores hold både egnet for unge og ældre, da alle aldre kan nyde godt at få forbedret deres hjernefunktioner.

Smart hjernetræning

I vores moderne dagligdag er det ganske normalt, at vi kan finde løsninger i løbet af få sekunder: Vi kan hurtig lokalisere, hvor Guinea ligger, vi kan let skrive ned, hvad vi skal huske at handle ind og uden at kende nummeret, kan vi også ringe vores nærmeste op. Vi er kort og godt blevet forvænnet til at have en hjælpehjerne i lommen, som i døgndrift assisterer vores logik og hukommelse. Vi får derfor ikke trænet hjerne lige så aktivt, som vi engang gjorde, og derfor er det nu blevet endnu vigtigere at gøre noget aktivt for at forbedre og vedligeholde hjernens funktioner. Gennem hjernetræningens simple træningsopgaver, som kan sammenlignes med en kort tur i fitnesscenteret, kan du udfordre og styrke din hjernekapacitet på kort tid. Derfor kalder vi også hjernetræningen for ”smart træning”. Resultaterne vil kunne ses efter få gange, da træningen både giver dig et større overblik og mere nærvær i hverdagen.

Praktisk information

På LOF’s hjernetræningskursus er der løbende optag. Det betyder, at du kan starte når du vil, og du kun betaler for de mødegange, der er tilbage på holdet.

Vores hjernetræning foregår på større hold, da vores fokus ligger på det sociale aspekt. Vi mener nemlig, at man bliver motiveret ved at træne sammen med andre: Det er både sjovt, og man udfordrer samtidig hinanden konstant.

Træningen består af fysiske øvelser, der kræver, at du har tøj på, som du kan bevæge dig i. Gennem en blanding af kropslige aktiviteter og mentale øvelser, kan vi udfordre hjernen på flere niveauer, hvilket får den til at blive både hurtigere, mere effektiv og mere præcis. Så giv dig selv og din dagligdag en gave, du vil ikke fortryde det.

Bliv klogere på LOF’s kurser

Du er altid velkommen til at kontakte LOF’s fagkonsulent for mere information, hvis du skulle være i tvivl om noget. Hvis du gerne vil vide mere om indholdet på et bestemt kursus, eller vil have uddybet de temaer, et af vores andre foredrag berører, så er du også meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller på mail.

Her på siden kan du også gå på opdagelse i de mange, forskelligartede foredrag, vi tilbyder hos LOF-kurser. Vi har nemlig et stort udvalg af foredrag og kurser for alle aldersgrupper og interesseområder. Så hvis hjernetræning ikke er dig, eller du leder efter flere kurser i samme stil, så kan du kigge rundt her på siden. Der er er med garanti et kursus eller foredrag, der taler til dig og dine interesser. Vi glæder os til at se dig!

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...