Motion for børn

Sorter efter

onsdag den 03.04.24

Yoga for børn 5-12 år med (bedste) forældre

  • Ledige pladser
  • Frederiksværk
  • Er startet - kl. 16:30 - 17:15 om onsdagen
Underviser 

Kom og lav sjov yoga med dit barn eller barnebarn. Børn elsker at bevæge sig, og du vil også mærke, hvor sjovt det er at lave fri yoga sammen.HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGENPå dette yogahold laver vi børnevenlig yoga, hvor du og dit barn/barnebarn...

Se hold og info

tirsdag den 30.04.24

Zumbini for 0-4 årige

  • Ledige pladser
  • Humlebæk
  • tirsdag den 30.04.24 kl. 17:00 - 17:45
Underviser 

Zumbini er et fantastisk musiklæringsunivers for de mindste børn fra 0-4 år sammen med deres forældre eller bedsteforældre.HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGENVi danser, synger, klapper rytmer, spiller på instrumenter og leger med tørklæder. Det er sjov...

Se hold og info

Børn og motion – aktiviteter for store og små

Hos LOF ved vi, at en sund sjæl i et sundt legeme er uundværlige komponenter i opskriften på det gode liv. Allerede fra barnsben er det afgørende for udviklingen af vores balanceevne, finmotorik og generelle sundhed, at vi er aktive og bruger vores kroppe – og det bliver bestemt ikke mindre vigtigt at holde sig i gang, når man er voksen. Derfor kan du slå to fluer med et smæk ved at deltage i vores familieaktiviteter, hvor vi har fokus på fysisk udfoldelse, leg og socialt samvær for børn og voksne.

Vores hold for børn og motion er aktiviteter, der har familie som omdrejningspunkt. Her giver vi familier en mulighed for at skabe et velfortjent åndehul, hvor man bare skal være sammen og hygge sig. For mange forældre kan det nemlig være svært at finde ro til kvalitetstid med børnene i en stressende hverdag, og derfor kan det være en hjælp at have en fast holdaktivitet eller to om ugen, som man tager afsted til sammen. Både singleforældre og par er velkomne til vores familieaktiviteter, ligesom bedsteforældre eller øvrig familie naturligvis også kan deltage, hvis de har lyst.

Træning og sjov for hele familien

Det er vigtigt for os, at alle kan være med på vores hold for børn og motion. Derfor har vi sammensat en bred vifte af forskellige tilbud, så der er noget for enhver smag, og til alle slags behov. Måske er du på udkig efter et hold, hvor du kan synge og lege med dit barn, eller måske vil du gerne prøve kræfter med familieyoga. Det kan også være, at du bare leder efter noget motion for børn, så familiens mindste medlemmer kan få brændt lidt krudt af. Uanset hvad, så har vi helt sikkert et tilbud, der passer til dig og dine poder.

Hos LOF har vi ikke kun fokus på børnene, men også på din personlige velvære omkring familieforøgelse, graviditet og fødsel. Derfor tilbyder vi fødselsforberedende hold, så du kan give dig selv og dit barn den bedste start. Ønsker du at finde et godt og kompetent sted til træning efter fødsel, så har vi også mange efterfødselshold. Vi ved, hvor vigtigt det er at passe på sin krop efter en fødsel, og vores efterfødselstræning er skånsom og har fokus på at træne vigtige områder af din krop, der har været igennem den store belastning, en fødsel er. Foretrækker du frisk luft, når du motionerer, tilbyder vi desuden barnevognstræning og efterfødselsgymnastik i det fri.

Søger du lidt kvalitetstid med din baby, har vi også babygymnastik for babyer fra 3 -12 måneder. Børnegymnastik er en aktivitet, som er særligt gavnlig for dit barns udvikling og som kan virke styrkende på det bånd, der er mellem barn og forælder. I denne kategori kan vi blandt andet byde på babykravl og babymassage, så din guldklump kan få godt gang i alle lemmer. Børnegymnastik er derudover en god metode til at sikre, at du får mere kvalitetstid sammen med dit barn.

Er dine børn lidt for store til babygymnastik, har vi også motionshold til rollinger og forældre, hvor I synger, hopper, leger og fjoller sammen, dyrker børnedans, tumlingeleg, akrobatik og sjov. Vores hold til leg og rytmik for børn og forældre fungerer som en naturlig afløser for babygymnastikholdene. På disse hold er det derfor også oplagt for bedsteforældre at deltage, hvis de gerne vil have ekstra kvalitetstid med deres børnebørn.

Vi har desuden familieyoga for børn, deres forældre og bedsteforældre. Familieyoga er tilrettelagt efter børnenes niveau, men de voksne får stadigvæk mulighed for at få strakt kroppen godt igennem. Du behøver altså ikke have forudgående kendskab til yoga for at være med til familieyoga hos os, men kan blot melde dig til, hvis du gerne vil styrke din balance og strække musklerne, imens du hygger dig med familiens yngste.

Ved LOF er vores ønske at skabe en aftenskole, hvor der er tilbud, der passer til dig, fra du er baby, til du er voksen – om du så gerne vil gå til babygymnastik, familieyoga, familiedans eller et af vores mange efterfødselshold. Alle vores undervisere er meget dygtige og kompetente, og har mange års erfaring med at undervise både børn og voksne. De er derfor rutinerede, når det gælder om at tilrettelægge undervisningen, så alle er inkluderet.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores familieaktiviteter eller hold for børn og motion, er du velkommen til at kontakte underviseren eller fagkonsulent Amanda Bøge Bohn.

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...