Online motion

Live motionsundervisning online. Pilates eller yoga

Dyrk motion hjemme fra din egen stue - pilates eller yoga. Det foregår med programmet zoom og er let at gå til. En times effektiv og sjov motion der hvor du er. 

Sorter efter

tirsdag den 09.01.24

Online Yoga

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 16:30 - 17:30 om tirsdagen
Underviser 

Yoga er en krop-sind balance, der forener fysiske og mentale discipliner.Krop og sind er uadskillelige, og den mentale træning bringes med ind i den fysiske træning, der er et fint udviklet system af øvelser, der styrker, strækker, træner din bala...

Se hold og info

onsdag den 10.01.24

Online Pilates

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 16:30 - 17:30 om onsdagen
Underviser 

Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser. Pilates styrker din kropsbevidsthed og forbedrer din kropsholdning gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop. Når man træner pilates, arbejder man med de små stabiliserende muskler...

Se hold og info

Dyrk motion online
 

Deltag i træning fra din egen stue

Du kender det godt. Lysten og motivationen er der. Nu skal det være. Der skal sved på panden, og der skal dyrkes masser af motion. Yoga, styrketræning, konditionstræning. Men i en travl hverdag er det svært at få det hele til at gå op, og få prioriteret træning. Medmindre, selvfølgelig, at du kan lave øvelserne fra sin egen stue. Det kan du nu, med online motion fra LOF. Hvem vil ikke gerne starte dagen med lækker morgenyoga -eller tage en stille yoga time efter fyraften. Men det kan være svært at få en hektisk hverdag til at passe sammen med ønsket om at få styrket sin krop. På enkelte hold vil det være muligt at gense træningen igen og igen – du kan derfor træne lige så ofte som du ønsker – og lige når det passer dig bedst. Online træning med LOF er det fleksible valg til dig, der har en travl hverdag.

 

Online motion tilpasset dit behov

Når du vælger online motion fra LOF får du professionel undervisning, og du kan træne, når det passer dig. Din træner tilpasser forløbene, så de passer til enhver, og hvis der er brug for gode råd om kost og sundhed, kan du også være sikker på, at din underviser kan hjælpe dig med det. Med andre ord, så er online træningen skræddersyet til dit behov. Med et online træningsforløb ved LOF kan du være sikker på, at din træning opfylder alle behov. Det er fleksibelt, professionelt og der er garanteret sved på panden – og så kan du træne når du vil og hvor du vil. Tag træningen med i sommerhuset eller lav øvelserne fra stuegulvet. Lige meget hvor du befinder dig, kan du være med. Træningen forgår via mediet ZOOM og hvis du ønsker en introduktion til, hvordan du bruger zoom, har vi kurser i dette. Der er ganske enkelt ingen undskyldning for ikke at komme i gang med et online motionshold ved LOF.

Find nemt dit hold eller kursus

Når du har taget beslutningen om at deltage i online træning, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger det rigtige hold, så vi kan sikre os, at du får mest muligt ud af dit forløb. Du vælger ved at gå ind på lofkurser.dk og finde det hold, der passer bedst til dig i oversigten. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os via kontaktsiden eller på telefon 4926088.

Du kan finde alle vores onlinehold her

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...