Fysisk og psykisk balance
Qigong og Taiji Yangsheng-instruktør
  • Camilla Lindebjerg
    Qigong og Taiji Yangsheng-instruktør

    Camilla Lindebjerg er certificeret DGI Qigong og Taiji Yangsheng instruktør. Hendes lærer er professor Yang Yubing fra Beijing Sportsuniversitet. Camilla har opnået 4 Duan i Daoyin Yangsheng Gong og 2 Duan I Health Qigong. Hun deltager jævnligt i internationale konkurrencer og seminarer og har bl.a. vundet 2 guldmedaljer ved internationale konkurrencer i Kina.

     

Qigong trin 1

Fysisk og psykisk balance

Ydre styrke og indre ro.

- Styrk både din krop og dit sind med Qigong.
Ønsker du at arbejde med koordination, balance, smidighed og fleksibilitet i både krop og sind?
ALLE kan have udbytte af Qigong, Kina's pendant til Yoga. Den kinesiske helsegymnastik udføres med enkle, langsomme, flydende bevægelser og integreret åndedræt stående eller muligt siddende på en stol

Vi starter en ny serie, Ma Wang Dui, der gennemarbejder hele din krop, men er særlig god for nakke, skuldre, ryg og lænd. Din ryg bliver stærkere, smidigere og mere fleksibel.

Din holdning justreres og forbedres løbende i træningen, så din krop kommer i harmoni. Balancen og koordinationen styrkes effektivt.

Qigong er Mindfulness i bevægelse. Du vil få konkrete og virkelig brugbare redskaber til indre ro og afhjælpning af stress.

Alle kan være med! Det tages hensyn til den enkelte og bevægelserne kan tilrettes dit behov. Vi har en hyggelig og uhøjtidelig stemning på holdene.

Læs mere om Qigong og Tai Chi og instruktøren Camilla Lindebjerg på www.qigongliving.dk Du er også altid meget velkommen til at kontakte Camilla på 51881042 hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde det bedste hold for dig.

Deltagere, der er handicappede i forhold til emnet, kan integreres på dette almindelige aftenskolehold.
Der kan max. være 10 deltagere på holdet.
Undervisningen tilrettelægges pædagogisk, så der tages særlige hensyn til den enkelte deltager, som kan skyldes diabetes 2, rygsmerter, dårligt blodomløb, gigt, bevægelsesproblemer. For at deltage som handicappet i forhold til emnet skal deltagere være bekendt med kommunens vejledning og første mødegang underskrive en handicaperklæring.

Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Praktisk info

Medbring løstsiddende tøj og flade sko. Der er undervisning hver 2. søndag.
Nummer
b26352 - Qigong trin 1
Første mødegang
søndag den 20.01.19 kl. 09:00 - 10:30
Undervisere
Adresse

Bevægelseslokale 1.sal, Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
8
Almen
DKK 830,00
søndag den 20.01.19
Er blevet afholdt
søndag den 03.02.19
Er blevet afholdt
søndag den 17.02.19
Er blevet afholdt
søndag den 03.03.19
Er blevet afholdt
søndag den 17.03.19
Er blevet afholdt
søndag den 31.03.19
Er blevet afholdt
søndag den 14.04.19
Er blevet afholdt
søndag den 28.04.19

Kl. 09:00 - 10:30

Med Camilla Lindebjerg

Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 (Bevægelseslokale 1.sal)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom