• Christian F. Jønsson

    Erhvervssproglig diplomuddannelse

    Christian Frisenfeldt Jønsson har en erhvervssproglig diplomuddannelse i italiensk fra CBS og har beskæftiget sig med Italien gennem hele sin karriere. Han har undervist privat i italiensk og har boet over 10 år i Italien, hvor han arbejdede på generalkonsulatet i Milano og på ambassaden i Rom. Christian har en stor kærlighed til støvlelandet og taler dagligt italiensk i sit firma, der eksporterer til Italien.

    )

Italiensk A1 nybegynder ONLINE FORÅRSHOLD

Italienskkursus for begyndere - fjernundervisning

Ciao! Du begejstres af Italien. Og du har oplevet, at du med italiensk får en ekstra dimension på dine rejser til il Bel Paese. På italiensk A1 træner vi tale og skrift. Her lærer du sprogfærdigheder, så du forstår enkel tale og kan præsentere dig og stille og besvare spørgsmål under indkøb, på restaurant, på hotel og i andre dagligdags situationer.
Du lærer udtryk, som du let kan anvende i Italien. Du lærer også om strukturen i sproget, så du nemmere kan danne egne enkle sætninger. Tekster og øvelser finder vi sammen under kurset. LOF's online fjernundervisning i italiensk er intensiv undervisning på små hold, hvor der er plads til at alle kan komme til orde og øve sproget. Samtidig får man skriftlige øvelser, så man både træner sproget mundtligt og skriftligt.

Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer.

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog


Praktisk info

Vær opmærksom på at holdstarten er udskudt i forhold til først annonceret.
Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer. Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer.

Nummer
16589 - Italiensk A1 nybegynder ONLINE FORÅRSHOLD
Første mødegang
torsdag den 27.05.21 kl. 17:30 - 18:30
Undervisere
Adresse

Online undervisning ,

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 100,00 400,00
torsdag den 27.05.21
Er blevet afholdt
torsdag den 03.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 10.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 24.06.21

Kl. 17:30 - 18:30

Christian F. Jønsson

(Zoom)