Lær bulgarsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

torsdag den 18.01.24

Bulgarsk A1 næsten begyndere ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 16:00 - 17:40 om torsdagen
Underviser 

Forestil dig de mange oplevelser, du kan få, hvis du lærer at kommunikere på det bulgarske sprog.HVAD FÅR DU UNDERVISNING IDu kommer til at lære forskellige dagligdags udtryk, så du kan være i stand til at indgå i en enkel samtale forudsat at den...

Se hold og info

torsdag den 01.02.24

Bulgarsk B1 øvede ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 18:00 - 19:40 om torsdagen
Underviser 

Forestil dig de mange oplevelser, du kan få, hvis du lærer at kommunikere på det bulgarske sprog.HVAD FÅR DU UNDERVISNING IPå dette kursus vil du få udvidet dit ordforråd som du kan bruge i dagligdags situationer. Vi gennemgår også fortsat grammat...

Se hold og info

Har du et ønske om at lære bulgarsk, så du kan begå dig, når du er ude at rejse, så har LOF bulgarsk for begyndere. På dette bulgarsk kursus lærer du de mest gængse udtryk, der kan hjælpe dig i alle tænkelige hverdags situationer. Om du er i bjergene eller om du er på stranden. 

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...