• Peter Weide
    Peter Weide har undervist i Esperanto siden han var helt ung både i Tyskland, Kroatien, Slovakiet, Danmark og i Kina og er aktiv deltager i ekparolu hos edukado.net. Edukado.net er et virtuelt fællesskab til undervisere og til de som ønsker at lære Esperanto. I det hele taget til andre interesserede i Esperanto, der søger litteratur på Esperanto.

    Peter er medlem af den danske Esperanto-forening DEA og livsvarigt medlem af verdenforbundet UEA. Han har arbejdet som folkeskolelærer i Tyskland og er uddannet fra Universitet i Hamborg indenfor historie og pædagogik.

Lær Esperanto - Gratis Intro

Esperanto for begyndere

Sproget Esperanto blev udviklet af Ludwig Lazar Zamenhof, som skabte sprogets grammatik på basis af europæiske sprog med et absolut minimum af undtagelser, så det er meget lettere at lære end andre sprog. Zamenhof skabte Esperanto for at muliggøre forståelse uden sprogbarrierer.

Så hvad kan man bruge Esperanto til? 

Til alt, hvad man har lyst til at bruge et sprog til. Esperanto er det oplagte valg, hvis man er interesseret i at komme i kontakt med mennesker over hele verden. Når man er interesseret i at lære Esperanto vil man meget nemt kunne komme til at møde andre mennesker i et Esperanto fællesskab. Kiam oni lernas Esperanton, oni facile renkontas aliajn homojn en la Esperanta mondo.

Kom og få en kort introduktion til Esperanto over en kop kaffe og mød Peter Weide, som har mange års erfaring i at undervise i Esperanto og som i dette efterår vil undervise i LOF over to weekender.  Se hold 26517 og hold 26527
Amike Peter


Praktisk info

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/information.


Nummer
26516 - Lær Esperanto - Gratis Intro
Første mødegang
tirsdag den 20.09.22 kl. 15:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

LOF, Stengade 57, Stengade 57, 2.sal, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 0,00
tirsdag den 20.09.22

Kl. 15:00 - 16:00

Peter Weide

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Møderum 3)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...