Lær græsk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

fredag den 19.01.24

Græsk A2 let øvede ONLINE

  • Næsten fyldt
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 17:00 - 18:00 om fredagen
Underviser 

Du kan lære græsk hjemmefra med LOF's online kursus i nygræsk. Det er et kursus for dig, der synes det kunne være sjovt at lære at tale lidt græsk, så du kan kommunikere med de grækere du møder næste gang du er på rejse i det smukke Grækenland.HV...

Se hold og info

Græsk A1 næsten begyndere ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 18:10 - 19:10 om fredagen
Underviser 

Du kan lære græsk hjemmefra med LOF's online kursus i nygræsk. Det er et kursus for dig, der synes det kunne være sjovt at lære at tale lidt græsk, så du kan kommunikere med de grækere du møder næste gang du er på rejse i det smukke Grækenland.HV...

Se hold og info

Er ord som tzatziki, souvlaki og moussaka nogle, der er sød musik i dine ører og får dit mundvand til at løbe? Så skyldes det måske, at du er vild med det græske land. Om ikke andet den græske madkultur, hvilket i sig selv kan være nok til, at du lærer græsk. Hvis du vil lære græsk, kan du gøre det hos LOF.

Danskerne elsker Grækenland

I Danmark er vi vilde med Grækenland, og det er måske ikke så overraskende et af danskernes favoritrejsemål. Faktisk viser en rundspørge, at så mange som ni ud af ti danskere har besøgte det græske land en eller flere gange i deres liv. Grækenland bugner af smukke strande, bagende sol og godt vejr næsten hele året og så har landet ikke mindst en spændende kultur med historie og mytologi. Det er med andre ord måske slet ikke så underligt, at det sydeuropæiske land er så velbesøgt, som det er. At du er blandt de mange danskere, der ynder at rejse til Grækenland, er således også en oplagt grund til, at du lærer at tale græsk.

Lær græsk med LOF

Det siges, at en af de bedste indgange til at forstå et land og dets kultur er ved at lære sproget. Det er i al fald et rigtig godt udgangspunkt for dine rejser til Grækenland, at du kan tale med grækerne selv på deres modersmål. Vil du lære det græske sprog? Dét kan du på et af de græsk-kurser, som vi tilbyder hos LOF. Den undervisning, du vil modtage, foregår under ledelse af vores dygtige undervisere, der selv har græsk som modersmål. De har desuden mange års erfaring med undervisning, og det er af både børn og voksne. Når du deltager på et græsk-kursus, er målet, at du vil kunne håndtere enkel kommunikation på for eksempel dine rejser og kan bruge sproget i almindelige hverdagssituationer.

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...