• Rossana Marisa Soro

    Sproglærer

    Rossana Marisa Soro er født og opvokset i Italien, hvor hun bl.a. har læst på det Tekniske Universitet i Milano. Efter hun kom til Danmark har hun taget en Bachelor i Italiensk og Engelsk fra CBS og en Cand.Ling.Merc. i Italiensk ligeledes fra CBS.
    Udover at undervise i italiensk sprog, fungerer Rossana også som Statsautoriseret Translatør og Tolk for bl.a. retsvæsenet, rigspolitiet og skolevæsenet, og for danske og italienske virksomheder, som har samhandel inden for de forskellige brancher af erhvervslivet.

    Som sprogunderviser, oversætter og tolk bestræber hun sig at være brobygger mellem mennesker og organisationer på tværs af deres kulturer og sprog.

Italiensk A1 TURIST ONLINE

Italienskkursus for begyndere - fjernundervisning

Turist i Italien om ikke så længe og ny i det italienske sprog?
Er du på vej til Italien til sommeren, og vil du kunne forstå og bruge nogle basisvendinger på italiensk, som kan være relevante for dig som turist?
Vær med på dette turist sproghold, helt uden forudsætninger udover en stor interesse for at kunne kommunikere med indbyggerne i Støvlelandet.
Du kan også bruge dette italienskhold som springbræt til et efterårskursus, hvor du vil kunne dykke endnu mere ned i sproget og lære livet i Italien bedre at kende.
Ci vediamo a lezione di italiano. Rossana

Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister. Det er meget nemt at bruge Zoom-programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer.

Nummer
23584 - Italiensk A1 TURIST ONLINE
Første mødegang
tirsdag den 24.05.22 kl. 18:00 - 19:40
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 410,00
tirsdag den 24.05.22

Kl. 18:00 - 19:40

Rossana Marisa Soro

(Zoom)

tirsdag den 31.05.22

Kl. 18:00 - 19:40

Rossana Marisa Soro

(Zoom)

tirsdag den 07.06.22

Kl. 18:00 - 19:40

Rossana Marisa Soro

(Zoom)

tirsdag den 14.06.22

Kl. 18:00 - 19:40

Rossana Marisa Soro

(Zoom)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...