Lær russisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Sorter efter

Lær russisk online

Vil du lære russisk?

Interesserer du dig for Rusland og den russiske kultur? Og kunne du tænke dig at få et bredere indblik i kulturen ved at kunne sproget? Når man rejser meget i et land og kan sproget, så åbner det nogle døre, som man ikke har adgang til, hvis man ikke kan sproget. I dag er russisk, det mest udbredte sprog i Europa og et af de seks officielle sprog i FN – vi kommer derfor ikke udenom den store indflydelse det russiske sprog har i Europa. Med et russisk sprogkursus bliver du forberedt på at rejse i Rusland – både som privat, men også i professionelle sammenhænge. Mange steder i Rusland bliver tingene kun stave med kyrilliske bogstaver, der er det russiske alfabet – det kan derfor være svært som udlændig at rejse, hvis man ikke har kendskab til det russiske sprog. Tag metroen i Moskva – Ruslands hovedstad – her er alle skilte stavet på russisk.

Online undervisning på forskellige niveauer

Hos LOF tilbyder vi russiske kurser til alle. Russisk kan være et svært sprog at lære – vi har derfor et online hold, der er til dig, der er helt nybegynder eller som er let øvet. På dette hold starter vi med introduktionen til det russiske alfabet, hvorefter vi lærer de russiske bogstaver. På dette hold vil du lære at præsentere dig selv, bruge forskellige høflighedsfraser samt tale om hverdagen, familieliv og mad.

 

Hos LOF ved vi godt, at det kan være svært at få et russisk sprogkursus til at passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi hold både om formiddagen, eftermiddagen og aftenen, så du selv kan vælge, hvornår du vil undervises. På den måde kan du stadig passe dit arbejde, dit studie, familie, venner og pligter, imens du lærer et helt nyt sprog.

 

Der er derfor ingen grund til at tøve, hvis du drømmer om at lære russisk. Vi garanterer dig et behageligt og inkluderende undervisningsmiljø, hvor du får lejlighed til at fordybe dig i det russiske sprog, og lære mere om landets kultur og historie. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold, du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej.


Bliv skarp til det russiske sprog

Undervisningen foregår på zoom, så du kan derfor deltage i undervisningen fra alle steder i landet. Undervisningen foregår desuden på engelsk. Er du i tvivl om online russisk er noget for dig, så må du endelig kontakte vores fagkonsulent Sirenetta Poulsen – hun sidder klar til at guide dig, så du finder det helt rette hold til dit niveau. Du er også velkommen til at kigge forbi et af vores tre kontorer i Helsingør, Hillerød eller Hørsholm. Du kan finde åbningstiderne her

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...