Besøg det Christianshavn du måske troede du kendte
LOF repræsentant
  • Lars fra Gadens Stemmer

    "Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, da min mor fik konstateret sklerose.
    I mit indre kaos fandt jeg hashen og røg min første joint, da jeg var 10 år gammel. Jeg ledte efter dén rus, som jeg fik fra den første joint, de næste 22 år. Gennem en stor glidebane mod helvedet på jord, endte jeg i Istedgade som gadejunkie på alle tænkelige stoffer og drak oveni det en kasse guldøl om dagen! Da kriminalitet hang sammen med mit misbrug, har jeg desuden sammenlagt siddet 11 år i fængsel. Da jeg fik min sidste fængselsdom, inden jeg blev clean og valgte livet, havde jeg en promille på 4,22 og havde derudover heroin, kokain, metadon nerve-, sove- og morfinpiller i blodet. At jeg lever i dag, ser jeg selv som et mirakel.
    I dag er jeg uddannet pædagog og har gennem de sidste 6 år optrådt med stand-up. Jeg fandt ikke Gadens Stemmer, de fandt mig - og det er en selvfølge, at jeg med største glæde og villighed vil hjælpe andre gennem min historie og give et indblik i mennesket bag stofferne. Derfor er jeg hos Gadens Stemmer"

  • Nina Uhland

Bagsiden af Christianshavn - med Lars fra Gadens Stemmer

Besøg det Christianshavn du måske troede du kendte

Tag med på en meget anderledes og personlig byvandring på det Christianshavn du måske troede du kendte
Vores guide Lars fra Gadens stemmer beskriver turen således " Kom med rundt i min barndom og ungdom på Christianshavn i 80'erne. Det var en helt anden tid, og hvis du tror, at Christiania er lovløs i dag - så skal du bare høre om dengang! Jeg var 10 år første gang jeg røg en joint. Jeg var 11 år første gang jeg stjal en bil. Jeg var 12 år, første gang jeg fik en kæreste. Jeg fortæller om Christiania fra mit perspektiv - vi skal ikke derind, men vi skal rundt på de stræder og gader, hvor jeg voksede op med hash, speed, vodka, rockere, vold og ballade"

NB Vi ved ikke med sikkerhed før ind i foråret 2019 at Lars går denne tur - hvis ikke har vi en anden guide fra Gadens Stemmer
 

 

Nummer
b24091 - Bagsiden af Christianshavn - med Lars fra Gadens Stemmer
Første mødegang
tirsdag den 07.05.19 kl. 17:00 - 18:30
Adresse

Broen bag Christianshavns Metro, Torvegade 44, 1400 København K

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 175,00
tirsdag den 07.05.19

Kl. 17:00 - 18:30

Med Lars fra Gadens Stemmer

Torvegade 44, 1400 (Broen bag Christianshavns Metro)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom