Besøg det levende værksted
  • Guide på besøgsstedet
  • Ida Bjørn

    Ida Bjørn var i mange år keramisk maler hos Torben Keramik, inden hun startede sit eget værksted. I 1981 besluttede hun at blive selvstændig, og i årenes løb har hun udviklet sine evner som keramiker, og har skabt sine egne unikke produkter. Farverige dekorationer med blomster er Ida Bjørns favorit motiv i eget design. Ida har udviklet en speciel maleteknik, som giver overfladen på hendes vaser en meget speciel tekstur, der kombineret med brugen af meget klare farver, skaber et unikt produkt. Ida Bjørn sælger sine vaser i hele verden.

Besøg Bjørn Wiinblads kunstnerhjem

Besøg det levende værksted

Bjørn Wiinblads private bolig og atelier står i dag intakt, som om Bjørn lige var gået ud af døren. Det smukke hjem rummer både hans egne værker og ikke mindst også hans kunstsamlinger fra hele verden. Han havde en fantastisk samling af kunst, bøger og musik, der inspirerede ham i hans arbejde. Huset, tegnestuen og værkstedet er propfyldt med kunst, skitser og modeller.
Det levende værksted skal tages bogstaveligt for flere af Bjørn Wiinblads gamle “malerpiger” har som hobby genoptaget deres gamle hverv og maler igen Wiinblads kendte keramikfigurer. Selvom det er over 30 år siden, de var ansat som keramikmalere - så sidder det stadig i fingrene. Måske kan de opleves på nærmeste hold ved besøget.

NB Huset er normalt ikke åbent for offentligheden - kun efter særlig aftale har vi fået mulighed for at besøge huset, hvor en eller flere af de personer som har været tæt på Bjørn Wiinblad viser rundt og fortæller historier og oplevelser fra Bjørn Wiinblads fantastiske liv.

Praktisk info

OBS! Der er trapper i huset og ingen elevator. Der er mulighed for at købe plakater, billeder og keramik - Dankort modtages.
Nummer
b24116 - Besøg Bjørn Wiinblads kunstnerhjem
Første mødegang
mandag den 06.05.19 kl. 15:30 - 16:30
Adresse

Ved indgangen, Højskolevej 5, 2800 Kongens Lyngby

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 195,00
mandag den 06.05.19

Kl. 15:30 - 16:30

Med Guide på besøgsstedet

Højskolevej 5, 2800 (Ved indgangen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom