• Guide på besøgsstedet
  • Birgitte Zacho

    Birgitte Zacho er kunsthistoriker og arbejder freelance med formidling og kuratering i mange forskellige sammenhænge. Hendes speciale på universitetet handlede om danske familieportrætter fra guldalderen og hendes særlige vidensområde er dansk og europæisk kunst fra det 18. og 19. århundrede.
    Birgitte Zacho har mange års erfaring med levende og medrivende formidling. Hun har stået bag flere store udstillinger både selvstændigt og i et kurateringssamarbejde: Dyrestudier – Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen på Den Hirschsprungske Samling i 2015/2016, Ildsjæl – Anne Marie Carl-Nielsen 150 år på Fyns Kunstmuseum i 2013 og Aftenlandet – Motiver og stemninger i dansk landskabsmaleri omkring år 1800 på Thorvaldsens Museum i 2011.

Kunstrundvisning i Folketinget

Christiansborg rummer masser af spændende kunstværker

Vi skal på kunstrundvisning på Christiansborg, som er noget af et kunstmuseum. Gange og værelser rummer værker udført af landets ypperste kunstnere, fra P.S. Krøyer og Johannes Larsen til Richard Mortensen og Per Kirkeby. 
Et væld af malerier, keramiske værker, vægtæpper og fresker.......
De folkevalgte på Christiansborg er således omgivet af kunst, som de som parti selv vælger fra Statens Kulturarv hver gang der er valg og rotation i partiernes mødelokaler. Til de store fælles mødelokaler bliver der gennem tid løbende indkøbt ny kunst.
Med folketingets guide kommer vi rundt i gruppelokaler, på gangarealer og i et mindre antal af Borgens 1500 værelser. 

NB Besøget er ikke egnet for gangbesværede - der er trapper og lange gange. Har du brug for hjælp til at benytte elevator skal dette meddeles LOF i god tid før besøget.

 

Praktisk info

Vi mødes i god tid indenfor via Folketingets besøgsindgang.Vær forberedt på sikkerhedstjek. NB Besøget er ikke egnet for gangbesværede - der er trapper og lange gange. Har du brug for hjælp til at benytte elevator skal dette meddeles LOF i god tid før besøget.
Nummer
b31051 - Kunstrundvisning i Folketinget
Første mødegang
onsdag den 25.09.19 kl. 19:00 - 20:30
Adresse

Rigsdagsgården, 1218 København K (Christiansborg)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
onsdag den 25.09.19

Kl. 19:00 - 20:30

Med Guide på besøgsstedet

Rigsdagsgården, 1218 (Christiansborg)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom