sproglærer og kommunikationsuddannet
  • Susana Martos
    sproglærer og kommunikationsuddannet
    Susana Martos Leon har spansk som modersmål og god erfaring med at undervise i spansk både på aftenskole og for virksomheder. Hun er uddannet fra Madrid Universitet i “Advertising and Public Relation”, en 5-årig uddannelse i Kommunikation. Susanas undervisning er altid dynamisk i en glad og munter atmosfære. En undervisningstime med Susana er i sig selv et udtryk for spansk kultur og mentalitet.

En tur til Spanien - foredrag

Foredrag om Spanien- på spansk og dansk

Kom og hør spanskfødte Susana Martos fortælle om spansk kulturarv og traditioner i Andalusien.
Vi besøger skønne byer som Sevilla, Córdoba, Málaga, Granada og Jaén, hvor der er værnet om gamle traditioner.
Alhambra i Granada, Moskeen i Cordoba eller Giralda og det historiske centrum i Sevilla er nogle af de kulturelle symboler i Andalusien, som vi hører mere om. Det middelalderlige slot i Jaén, som ligger på toppen af en bakke gemmer på mange fortællinger fra den gang Jaén blev erobret af den franske kejser Napoleon Bonaparte.
I Andalusien findes der mange kulturelle festligheder sted og Susana vil komme ind på blandt andet “ La Semana Santa” i Sevilla, “La Fiesta de los Patios” i Cordoba, og “El Festival de la Luna Mora “ i Guaro i Málaga, hvor flere end 20.000 stearinlys oplyser hele byen for at mindes de gamle arabiske traditioner.

Vil du vide mere, så kom og nyd en uforglemmelig aften med Susana, som vil byde på lidt hjemmelavede spanske smagsprøver.

Praktisk info

For at kunne komme ind i biblioteket i Kulturhus Trommen om aftenen skal du indsætte dit sundhedskort / lånerkort, indtaste din pinkode, døren låses op og du kan gå ind. Lokalet Caroline Mathilde ligger på første etage gennem biblioteket.
Nummer
b31575 - En tur til Spanien - foredrag
Første mødegang
fredag den 01.11.19 kl. 18:00 - 19:30
Undervisere
Adresse

Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm (Kulturhus Trommen)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
fredag den 01.11.19

Kl. 18:00 - 19:30

Med Susana Martos

Bibliotekstorvet 1, 2970 (Kulturhus Trommen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom