Foredrag om videnskab

Foredrag om videnskab

Sorter efter

mandag den 01.04.19

Jesper Theilgaard - Klima på kanten

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 01.04.19 kl. 19:30 - 21:30
Meteorolog, forfatter, klimaekspert 

Det er gået op for de fleste, at vejret også i Danmark har ændret sig. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. Det vidner ikke mindst de talrige oversvømmelser i de senere år om. Det så vi i voldsom grad den 2. juli 2011, hvor store dele a...

Se hold og info

onsdag den 24.04.19

Naturlovene og standardmodellen

  • Ledige pladser
  • Espergærde
  • onsdag den 24.04.19 kl. 19:30 - 21:30
professsor emeritus ved Niels Bohr Institutet 

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks mest kendte og afholdte videnskabsfolk, der med stort engagement beskriver sin forskning for tilhørerne. Det drejer sig om, hvordan man indenfor den teoretiske fysik arbejder med at finde en model,...

Se hold og info

Er du også nysgerrig på tidens begyndelse, hvordan vores jord blev skabt, historien om den største stjerne Solen, så har LOF mange foredrag om videnskab. Vores videnskabsforedrag ønsker at inspirere folk til at lære mere, vække deres nysgerrighed for videnskab og skabe debat om videnskab.

Alle foredragsholdere er eksperter inden for deres felt og har en enorm viden, de gerne deler ud af, når vi åbner op til debat efter foredraget.

Hvis du har spørgsmål til vores videnskabsforedrag er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Anni Buhr for yderlig information.