Foredrag om videnskab

Foredrag om videnskab

Sorter efter

tirsdag den 01.10.19

Naturlovene og standardmodellen

  • Ledige pladser
  • Hillerød
  • tirsdag den 01.10.19 kl. 19:30 - 21:30
professsor emeritus ved Niels Bohr Institutet 

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks mest kendte og afholdte videnskabsfolk, der med stort engagement beskriver sin forskning for tilhørerne. Det drejer sig om, hvordan man indenfor den teoretiske fysik arbejder med at finde en model,...

Se hold og info

mandag den 07.10.19

Jesper Theilgaard - Klima på kanten

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 07.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Meteorolog, forfatter, klimaekspert 

Vejret er ikke hvad det har været - heller ikke i Danmark. Her får du et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand – men også fortællingen om de muligheder, forandringerne giver.  Det vidner ikke mindst de talrige overs...

Se hold og info

Er du også nysgerrig på tidens begyndelse, hvordan vores jord blev skabt, historien om den største stjerne Solen, så har LOF mange foredrag om videnskab. Vores videnskabsforedrag ønsker at inspirere folk til at lære mere, vække deres nysgerrighed for videnskab og skabe debat om videnskab.

Alle foredragsholdere er eksperter inden for deres felt og har en enorm viden, de gerne deler ud af, når vi åbner op til debat efter foredraget.

Hvis du har spørgsmål til vores videnskabsforedrag er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Anni Buhr for yderlig information.