Den grønne omstilling er det vigtigste
Meteorolog, forfatter, klimaekspert
LOF repræsentant
  • Jesper Theilgaard
    Meteorolog, forfatter, klimaekspert

    Jesper Theilgaard er uddannet flyvemeteorolog i 1978. Derefter arbejdede han 12 år ved Flyvevejrtjenesten i Kastrup Lufthavn, inden denne blev en del af Danmarks Meteorologiske Institut. Han blev tilknyttet DRs vejrudsigter i 1990, og var ansat indtil  "Vejret"  flyttede til Århus og han besluttede sig for ikke at flytte med. Han stiftede i stedet som selvstændig Klimaformidling.dk.
    Jesper har skrevet ikke færre end 25 bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet, som henvender sig til både børn og voksne. I 2007 modtog han Gyldendals faglitterære pris med den begrundelse, at forfatterskabet omfattede en unik kombination af faglighed med kulturstof, som sjældent er set i den type faglitteratur. Herudover har Jesper også modtaget CARE Prisen i 2018 "for hans ihærdige indsats for at sætte klimaet og klimaforandringer på dagsordenen – ikke kun hos politikere, men i lige så høj grad også hos danskerne."

  • Karsten Bernstein (1)

Jesper Theilgaard - Klima på kanten

Den grønne omstilling er det vigtigste

Vejret er ikke hvad det har været - heller ikke i Danmark.
Her får du et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand – men også fortællingen om de muligheder, forandringerne giver.
Der er mange spørgsmål, der trænger sig på - Jesper Theilgaard vil give svar på de fleste af dem og kommer selvfølgelig også ind på mulige løsninger og ikke mindst hvordan vi både selv – borgere såvel som politikere - kan agere for at nå frem til en stabilisering af klimaet engang i fremtiden.
I 2018 fik vi nyt fra FN’s klimapanel med den vigtige rapport om Parisaftalens målsætning ligesom det seneste COP-møde – det 24. i rækken – gav en indikation på verdens enighed eller mangel på samme i forhold til klimaspørgsmålet.

 

Nummer
b24005 - Jesper Theilgaard - Klima på kanten
Første mødegang
mandag den 07.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Lille Scene, Allégade 2, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
mandag den 07.10.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Jesper Theilgaard

Allégade 2, 3000 (Lille Scene)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom