Kan man gøre grin med alting?
Skribenter og satirikere
LOF repræsentant
 • Zenia Larsen og Mikkel Andersson
  Skribenter og satirikere


  For lidt over seks år siden var fake news næsten kun et udenlandsk fænomen, og den politiske og samfundskritiske satire levede en anonym tilværelse. I dag bugner Facebook af jokes om løftebrud og ministerrokader, mens fiktive nyhedsartikler ofte bliver taget for den ægte vare.

  Mediet, som startede denne omvæltning, hedder RokokoPosten: Satire om samfund, kultur og politik i form af falske nyheder. RokokoPosten vender virkeligheden rundt og udstiller dens skøre, absurde og sjove sider, altid med et kritisk og intelligent blik, der adskiller redaktørerne fra de fleste andre satirikere.
  RokokoPosten er kendt for sin humor og fængende overskrifter, men går efter mere end bare det lette grin. Redaktørerne revurderer mediernes og hverdagens selvfølgeligheder og kaster et anderledes blik på, hvad danskerne snakker om.

  RokokoPosten udgav i 2012 en samling af deres bedste artikler på forlaget Rosinante og modtog samme år Autorernes Hæderspris. Redaktørerne har forelæst på Københavns Universitet, sunget festsang til Redaktørernes Døgn samt holdt tale for Den Danske Publicistklub og Danmarks Radio.

 • Kim Barslev

RokokoPosten - Grænseoverskridende humor

Kan man gøre grin med alting?

Er alting tilladt? God satire kan prikke til tabuer, men kan man gøre grin med alting? 
RokokoPosten fortæller om deres egne erfaringer med grænseoverskridende humor og bruger deres egne artikler som eksempler på god satire inden for journalistik og kommunikation. 
Her præsenterer de deres virkemidler og inspirerer publikum til selv at prøve kræfter med satiren

 

Praktisk info

RokokoPostens nyheder er fiktive. Enhver lighed med personer – levende, døde eller bare meget sløje – er sandsynligvis tilsigtet.
Nummer
b24010 - RokokoPosten - Grænseoverskridende humor
Første mødegang
tirsdag den 07.05.19 kl. 19:30 - 21:30
Adresse

Teatersalen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
tirsdag den 07.05.19

Kl. 19:30 - 21:30

Med Zenia Larsen og Mikkel Andersson

Nordstensvej 1, 3400 (Teatersalen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom