tildligere drabschef
Journalist og forfatter
 • Jens Møller Jensen
  tildligere drabschef
  Tidligere drabschef Jens Møller Jensen har gennem sin kartiere været med til at efterforske en lang række kriminelle sager. Han har stået på gerningssteder midt om natten, talt med pårørende og mødt drabsmænd i jagten på retfærdighed. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager. Mest kendt er nok ubådssagen, som i 2017 gik verden rundt. Men Jens Møller Jensen stod også i spidsen for efterforskningen under terrorangrebene i København ved Krudttønden og Synagogen. Han har været med til at efterforske drabet på revisoren på Frederiksberg, bomben på Hotel Jørgensen og sagen, pressen kaldte “morfarmorderen” Vi skal høre, hvordan det er at arbejde med så megen ondskab, og alligevel tro på det bedste i livet.
 • Mogens Grunnet

  Medlem af LOF’s bestyrelse. Medlem af landsstyrelsen

 • Stine Bolther

  Stine Bolther har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002.
  Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5, TV2/Lorry og TV3 har tv- vært og journalist Stine Bolther fulgt de blå blink ud til de værste kriminalsager og personlige skæbner. Hun har interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle samt politi, redningsfolk og pårørende til ofre. Mange kender også til Stine Bolthers forfatterskab, hvor hun har skrevet en stribe bestsellers om både rigtige kriminalgåder og fiktion.

Opklaret - drabscef Jens Møller Jensen husker sine sager

om efterforskning og opklaring i nogen af de største kriminalsager i nyere tid

Igennem sine mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker Jens Møller Jensen oplevet mange mørke sider af vores samfund: Ubådssagen, skud mod betjente på Christiania, terrorangreb i København. 
Det er blot nogle af de mange forbrydelser, han og hans folk har været med til at opklare. 
Denne aften fortæller han i samtale med junalist Stine Bolther ærligt om de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs i en efterforskning. Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.
Stine Bolther har som nyhedsjournalist dækket flere af de samme sager, som Jens Møller Jensen har efterforsket, og det giver samtalen ekstra perspektiv og indblik.

Praktisk info

Samtalen tager udgangspunkt i bogen "Drabscefens erindringer" som Jens Møller Jensen har skrevet sammen med Stine Bolther. Bogen kan købes i pausen - betaling kontant eller MobilePay. Signeres gerne.
Nummer
b31010 - Opklaret - drabscef Jens Møller Jensen husker sine sager
Første mødegang
mandag den 04.11.19 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Allégade 2, 3000 Helsingør (Kulturværftet)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
mandag den 04.11.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Jens Møller Jensen

Allégade 2, 3000 (Kulturværftet)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom