Lær at tackle din hverdag
LOF repræsentant
 • Thomas Milsted

  Thomas Milsted har i mere end 15 år været en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor områder som stress, trivsel og arbejdsglæde.

  Han er en stærk foredragsprofil hos både private virksomheder og organisationer såvel som hos offentlige virksomheder og institutioner mv.

  Han får hvad enten han står over for det store konference publikum eller den mindre gruppe i det lukkede forum. Hans form er ligefrem og han forstår at levere et vigtig og komplekst budskab med et glimt i øjet – på en letforståelig og helt nede på jorden måde.
  Thomas er tidligere leder Center for stress og trivsel nu medlem af ”Stresstænketanken” og ”Tænketanken Lighed i Sundhed”, hvor han er med til at udvikle vejen hen mod mere trivsel for medarbejdere, ledere og danskere generelt.

  Han holder foredrag og kurser inden for primært ledelse, trivsel, stress og arbejdsglæde. Derudover har han et skarpt fokus på positiv psykologi, robusthed, social kapital, meditation og søvn.
  Thomas er forfatter til en række succesfulde bøger indenfor ovenstående områder. Han arbejder også som skribent og har skrevet adskillige artikler til fagblade, magasiner og aviser. Han er medlem af Dansk Journalistforbund.

  http://www.thomasmilsted.dk/
 • Susanne Henriksen

Thomas Milsted - Stress, trivsel og arbejdsglæde

Lær at tackle din hverdag

Hårde neurologiske facts viser, at den enkelte må tage mere ansvar for sit eget velbefindende, hvis ikke det psykiske arbejdsmiljø skal få alvorlige konsekvenser som udbrændthed, stress eller psykosomatiske lidelser. Vi må have redskaber til at tackle de pressede situationer, der uundgåeligt vil opstå på vores arbejdspladser. Samtidig må vi forstå, at stress ikke bare kan håndteres ved fif og smarte tricks. Det er en proces, der kan tage lang tid.
Her kan du lære at tage ansvaret for din egen stress og du får anvisninger til, hvordan du skaber trivsel og arbejdsglæde for dig selv
I takt med, at stress er noget, flere og flere taler om, er det gået hen og blevet et mere og mere hult begreb. Dybest set ved mange ikke, hvad folk mener, når de siger, de er stressede. Myter og begreber som ”positiv stress”, at ”travlhed er godt” og ”det er et grundvilkår, vi må lære at leve med” er bare med til at gøre det hele meget mere forvirrende. 
Stress er en tilstand af fysisk og psykisk ubalance og bestemt heller ikke sundt i længden. Vi kan dø af stress.
Stress er for mange en kompliceret affære, men det er vigtigt at forstå, at det komplicerede ikke handler om, hvorvidt man er stresset eller ej. Det er enkelt at finde ud af, for det kan måles. 
Det komplicerede er årsagen, og den kan findes på arbejdspladsen, men så sandelig også uden for.

Nummer
b24008 - Thomas Milsted - Stress, trivsel og arbejdsglæde
Første mødegang
mandag den 08.04.19 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Rungsted Skole, Auditorium, Østre Stationsvej 1 A, 2960 Rungsted Kyst

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
mandag den 08.04.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Thomas Milsted

Rungsted Skole, Østre Stationsvej 1 A, 2960 (Auditorium)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom