1-dags tur til Folkemødet på Bornholm

...

Besøg Danmarks største politik festival. Afgang fra Hillerød

Folkemødet finder sted hvert år i uge 24 i den nordbornholmske havneby, Allinge. Folkemødet er en årlig påmindelse om, at det åbne danske demokrati er værd at værne om og påskønne. Folkemødet er et non profit-foretagende under Bornholms Regionskommune.

Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark.
Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Folkemødets rygrad er de events, som de politiske partier, organisationer, virksomheder og private borgere arrangerer. Et event er Folkemødets betegnelse for taler, debatter, seminarer, workshops og andre arrangementer. Desuden råder Folketingets partier hver over Hovedscenen på Cirkuspladsen i en halv time i løbet af Folkemødet. Der er gratis adgang til alle events og taler, der er registreret i Folkemødets program. Se mere på :  

https://folkemoedet.dk

PRAKTISKE OPLYSNINGER - HUSK PAS Vi kører over broen gennem Sverige

Der er rigtig mange mennesker på Folkemødet denne dag, derfor er det en god idé, at bestille bord til frokost i god tid, hvis man ønsker at spise på en af byens mange restauranter eller caféer. Da vi skal meget tidligt afsted, kan vi desværre ikke lave morgenkaffe til jer, men I er meget velkomne til selv at medbringe.

Afgang Hillerød Station (Parkeringspladsen ved Carlsbergvej): kl. 05:30
Kl. 8.30 er der afgang fra Ystad med bornholmerfærgen, hvor der vil mulighed for at købe morgenmad.
Ankomst: Allinge ca. kl. 11:00

På hjemturen vil det være muligt at købe øl og vand hos chaufføren. Der er afgang med bornholmerfærgen kl. 20.30, og igen er der rig mulighed for at købe sig et måltid ombord. Afgang Allinge kl. ca 18.30 

Hjemkomst Hillerød ca. 00.30

 NB Meld til på venteliste - så får du direkte besked hvis der er flere pladser

Praktisk information

Forventet hjemkomst i Hillerød ca kl. 00.30 Bemærk at prisen alene dækker bustur og færgebillet. Forplejning er for egen regning.

  • Nummer b14122 - 1-dags tur til Folkemødet på Bornholm
  • Start 16.06.18 kl. 05:30-00:30
  • Underviser(e) Guide på besøgsstedet
  • Adresse Hillerød Station, , 3400 (kort)
    Parkeringspladsen ved Carlsbergvej
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 475,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
16.06.2018 05:30-00:30 Hillerød Station Guide på besøgsstedet Kort

Underviser

Guide på besøgsstedet