1-dags tur til Folkemødet på Bornholm

...

Besøg Danmarks største politik festival. Afgang fra Helsingør

Folkemødet finder sted hvert år i uge 24 i den nordbornholmske havneby Allinge. Folkemødet er en årlig påmindelse om, at det åbne danske demokrati er værd at værne om og påskønne. Folkemødet er et non profit-foretagende under Bornholms Regionskommune. Folkemødet 2016 trak flere gæster end nogensinde før til Allinge. I gennemsnit besøgte 25.000 mennesker om dagen Folkemødebyen.

Det primære formål med Folkemødet er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark.
Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Folkemødets rygrad er de events, som de politiske partier, organisationer, virksomheder og private borgere arrangerer. Et event er Folkemødets betegnelse for taler, debatter, seminarer, workshops og andre arrangementer. Desuden råder Folketingets partier hver over Hovedscenen på Cirkuspladsen i en halv time i løbet af Folkemødet. Der er gratis adgang til alle events og taler, der er registreret i Folkemødets program. Se mere på :  

https://folkemoedet.dk

PRAKTISKE OPLYSNINGER - HUSK PAS Vi kører over broen gennem Sverige

Der er rigtig mange mennesker på Folkemødet denne dag, derfor er det en god idé, at bestille bord til frokost i god tid, hvis man ønsker at spise på en af byens mange restauranter eller caféer. Da vi skal meget tidligt afsted, kan vi desværre ikke lave morgenkaffe til jer, men I er meget velkomne til selv at medbringe.

Afgang Helsingør  kl. 05:15
Kl. 8.30 er der afgang fra Ystad med Bornholmerfærgen, hvor der vil mulighed for at købe morgenmad.
Ankomst: Allinge ca. kl. 11:00

På hjemturen vil det være muligt at købe øl og vand hos chaufføren. Der er afgang med Bornholmerfærgen kl. 20.30, og igen er der rig mulighed for at købe sig et måltid ombord. Afgang Allinge kl. ca 18.30 

Hjemkomst Helsingør ca. 00.45

 NB Meld til på venteliste - så får du direkte besked hvis der er flere pladser

Praktisk information

OBS aftgang lørsdag morgen fra Busholdepladsen Svingelport - Jernbanevej (tæt på krydset Kongevejen, Stengade, Jernbanevej). Forventet hjemkomst i Helsingør ca kl. 00.45. Bemærk at prisen alene dækker bustur og færgebillet. Forplejning er for egen regning.

 • Nummer b14123 - 1-dags tur til Folkemødet på Bornholm
 • Start 16.06.18 kl. 05:15-00:45
 • Underviser(e) Guide på besøgsstedet
  LOF Underviser
 • Adresse P pladsen ved Svingelport, Jernnbanevej 17, 3000 (kort)
  Ved jernbanen
 • Lektioner 1,00
 • Priser
  Almen   DKK 475,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
16.06.2018 05:15-00:45 P pladsen ved Svingelport Kort

Underviser

Guide på besøgsstedet

Underviser

LOF Underviser