Hella Joof - "Papmachèreglen"

...

Livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden

Med udgangspunkt i 25 meget konkrete livsråd formuleret i "Papmachèreglen"- og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling" – fortæller Hella Joof med mere end et komisk strejf af genkendelighed om sine livserfaringer på godt og ondt. Det handler om reglerne hvilke der gælder og hvornår -  om hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. Bogen blev især rost for den enestående blanding af humor og seriøsitet, som også vil forme denne aften. Kom og hør om alt fra den store kærlighed til hverdagens småproblemer, alt sammen i bedste Hella-sti. 

NB Tilmeld ved behov på venteliste så bliver du kontaktet når vi har Hella Joof på besøg igen

Praktisk information

Der er fri parkering oppe ved idrætshallen P skilt viser fra før Byskolen i nr. 13. Der kan også parkeres på pladsen Hamersholtvej for enden af Carlsbergvej. Der må ikke parkeres på skolens område.

  • Nummer b11069 - Hella Joof - "Papmachèreglen"
  • Start 25.10.17 kl. 19:30-21:30
  • Foredragsholder Hella Joof
  • Adresse Frederiksborg Gymnasium og HF, Carlsbergvej 15, 3400 (kort)
    Festsal
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 200,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
25.10.2017 19:30-21:30 Frederiksborg Gymnasium og HF Hella Joof Kort

Foredragsholder

Hella Joof

Hella Joof er skuespiller, filminstruktør og komiker. Hun er uddannet skuespiller fra Odense Teater og har været en del af satiregrupperne Lex & Klatten og Det brune punktum  Hun har lavet børne-tv, heriblandt programmet Bullerfnis. Derudover er Hella Joof også filminstruktør, og hun har instrueret film som En kort en lang, som hun debuterede med i 2001, Oh happy day, Sover Dolly på ryggen og All inclusive. Til og med 2016 er det blevet til hele fire serier og syv film. I 2014 debuterede Hella Joof som forfatter med den anmelderroste børnebog Snitten og Kis - Frygt og Bæven og en mand på strømpesokker som i 2015 blev efterfulgt af Snitten og Kis - Den hellige vorte og en elending kop te. Derudover er det også blevet til en ABC for at fejre 100 året for Halfdan Rasmussen. Den var Hella Joofs første bog til det voksne publikum, der beskrives som en række rim for de kønsmodne. I 2016 udkom bogen, PAPMACHÉ-REGLEN, som er fyldt med små underholdende fortællinger, der beskriver de hverdagssituationer vi alle kender til på en både humoristisk og tankevækkende måde.