Lise August - sensitiv og i dialog med din stress

...

Sensitive voksne - og børn

Mød Lise August, psykolog, forfatter og specialist i psykoterapi og særlig sensitivitet. Ønsker du effektive redskaber til at forstå budskabet i din stress og finde indre ro og overskud? Vil du vide, hvordan stress påvirker din - eller dit barns -hjerne og gør nervesystemet mere sensitivt? Søger du enkle metoder, som får hjernen til at slippe stress, bekymringer og grublerier? Her får du nyttige redskaber, der er lige til at bruge i hverdagen, og som styrker din – eller dit barns – modstandskraft og evne til at håndtere det svære i livet. Foredraget er også relevant hvis du ønsker at støtte en, der står dig nær.

Praktisk information

Mød op og få vigtige pointer fra forskningen, brugbare øvelser og levende eksempler, som giver stof til eftertanke og debat. Der er afsat tid til spørgsmål og svar.

  • Nummer b11067 - Lise August - sensitiv og i dialog med din stress
  • Start 27.11.17 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Lise August
  • Adresse Hillerød Hovedbibliotek, Christiansgade 1, 3400 (kort)
    VANDREHALLEN
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 150,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
27.11.2017 19:00-21:00 Hillerød Hovedbibliotek Lise August Kort

Foredragsholder

Lise August
autoriseret psykolog

Lise August, aut. psykolog og specialist i psykoterapi er dansk pioner i sensitivitet og har mange års erfaring fra rådgivning og undervisning af børn, unge, voksne og professionelle. Hun har privat praksis og kursusvirksomhed på Frederiksberg og samarbejder med førende internationale eksperter i stress, sensitivitet og regulering af følelser. Sammen med Martin August har hun udgivet bogen Sensitive børn – fra sårbarhed til styrke, og sammen med Elaine Aron har hun udgivet bog og DVD om Fordelen ved at være sensitiv og om at trives som sensitiv. Hun udgiver desuden et nyhedsbrev med viden og råd til hverdagen, som har 23.000 modtagere.

Se underviserens hjemmeside