Foredrag

Sorter efter

mandag den 27.05.24

Peter Øvig Knudsen: Dem, der ikke tier

  • Ledige pladser
  • Hellebæk
  • mandag den 27.05.24 kl. 16:00 - 18:00
Underviser 

På kostskolen Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk, også kaldet Skorpeskolen, misbrugte socialrådgiveren og en lærer skolens drenge over en tyveårig periode tilbage i 60'erne og 70'erne. Det er en af de gruopvækkende realiteter, som forfatter P...

Se hold og info

Peter Øvig Knudsen: Dem, der ikke tier

  • Venteliste
  • Hellebæk
  • mandag den 27.05.24 kl. 20:00 - 22:00
Underviser 

OBS: Der er venteliste til foredraget og vi har derfor oprettet et ekstra, samme dag kl. 16. Tilmelding via linket her: Peter Øvig Knudsen: Dem, der ikk... | ma 27.maj | LOF kurser På kostskolen Det Kongelige Opfostringshus i Hellebæk, også kaldet...

Se hold og info

torsdag den 19.09.24

Aktuelle udstillingsbesøg: Kvinder i kunsten

  • Ledige pladser
  • København Ø
  • torsdag den 19.09.24 kl. 13:00 - 14:00
Underviser 

Tag med Helene Lykke Evers på udstillingsbesøg. Alle besøg finder sted på torsdage kl. 13.00-14.00 Vi mødes i museernes billetsalg Hvilke kunstnere, temaer og synspunkter beskæftiger kunstmuseerne sig med dette efterår? De seneste år har...

Se hold og info

mandag den 28.10.24

Aktier og investering - tips og inspiration til ny og letøvede investorer

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • mandag den 28.10.24 kl. 18:00 - 21:00
Underviser 

Et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet. Vil du blive bedre til at placere dine penge? Vil du være på forkant med markedet? Vil du have nogle af de "skjulte" tips som professionelle...

Se hold og info

torsdag den 31.10.24

Ander Agger: Indefra

  • Ledige pladser
  • Hørsholm
  • torsdag den 31.10.24 kl. 19:00 - 20:30
Underviser 

ANDERS AGGER har rejst Danmark - og verden - tyndt for at lave sine prisbelønnede dokumentarprogrammer for DR. Denne aften tager han os med ind i kulissen og ind i de mange etiske overvejelser der er, når man skal fremkalde medmennesker i bedste s...

Se hold og info

Et godt foredrag kan være starten på et nyt liv eller måske gøre dig klogere på dét, du allerede har. Det kan inspirere, provokere og sætte tankerne i gang. Det er også underholdning – uanset om du går derfra med en ny livsholdning, ny viden eller med et par interessante timer med foredragsholdere såvel som medtilhørere.

Debatskabende foredrag

Der er de foredrag, der udelukkende fortæller og beriger dig med ny viden. Dem har vi også nogle af. Men de foredrag, vi især er stolte af at tilbyde hos LOF-kurser, er også meget mere end det. Vi ønsker at indbyde til og skabe en inspirerende debat, som alle kan deltage i. Det kræver ikke, at du har noget stort kendskab til det eller de emner, foredraget handler om – men blot, at du har mod på at deltage og give dit besyv med i et vist omfang.

Et væld af forskellige foredrag

Er politik en stor interesse for dig? Interesserer du dig for klimadebatten? Eller måske for fortidens monarker og regeringer? Det kan også være, du gerne vil blive meget klogere på Kina, Spanien eller et helt tredje land eller verdensdel. Her hos LOF-kurser har vi et stort og bredt udvalg af forskellige foredrag. Det tæller blandt andet foredrag om kunst, videnskab, historie, politik og geografi. Du kan for eksempel også høre et spændende krimi-foredrag, hvis du, ligesom mange andre, finder kriminalpolitiets oplevelser og arbejde spændende.

Foredrag i det fri - samtalesaloner

Den måde, de fleste er vant til at gå til foredrag, er formentlig, når det holdes i et lidt større lokale, med mikrofon og foredragsholder samt stole med tilskuere. Her hos LOF-kurser kan du prøve kræfter med en helt anderledes form for foredrag. Det kan du med vores samtalesalon, der er foredrag, der foregår i det fri. Når du deltager i en af vores samtalesaloner, kommer du med på slentretur, hvor vi taler sammen i et par timer. Tidspunkt og mødested varierer – men tilmelding er i udgangspunktet aldrig nødvendig for samtalesalonerne.

Forskellige lokationer og tidspunkter

Måske ved du allerede nu lige præcist, hvilket eller hvilke foredrag, du gerne vil til. Hvis ikke, kan du læse om hver enkelt af dem her på siden, hvor du også oplyses om tid, sted og om der er ledige pladser. Hvad førstnævnte angår, så er foredragene fordelt udover forskellige lokationer. Det gælder for eksempel Helsingør, Humlebæk og København K. Tidspunkterne varierer ligeså med foredragstider, der er spredt udover hele dagen. Langt størstedelen af dem ligger dog om aftenen, og så har de forskellige foredrag ligeledes varigheden til fælles. De fleste foredrag varer nemlig omkring halvanden til to timer. Der er altså mulighed for, at du selv i en travl hverdag, kan deltage i et af vores mange spændende foredrag.

Spændende, erfarne og dygtige foredragsholdere

Publikummet til et foredrag spiller unægtelig en stor rolle, når det kommer til den samlede oplevelse, man har fra foredraget. Men vi kommer heller ikke udenom, at den måske vigtigste person er selve foredragsholderen. Tilmelder du dig et af vores foredrag hos LOF-kurser, kan du være sikker på, at både underholdning og informationsværdi er i top. Vores foredragsholdere har nemlig masser af erfaring, en stor viden, spændende historier og ikke mindst interessante livsanskuelser, som de hjertens gerne vil dele med dig og det resterende publikum. Et eksempel herpå er vores foredrag om Italien, nærmere betegnet Sardinien. Her inviteres du med til sydens sol i Støvlelandet af foredragsholderen, der er både sproglærer og kunsthistoriker. Foredraget afholdes i to udgaver – henholdsvis dansk og italiensk – så hvis du kan forstå italiensk, kan du få en rigtig autentisk oplevelse med et foredrag efter italienske forskrifter.

Kontakt LOF-kurser, hvis du er i tvivl

Skulle du være i tvivl eller har spørgsmål til kurset – for eksempel om kursets indhold – er du altid mere end velkommen til at kontakte vores fagkonsulent Anni Buhr for mere information. Se udvalget af de spændende og forskelligartede foredrag, som vi tilbyder her hos LOF-kurser, her på siden. Her kan du læse meget mere om både tid og sted, ligesom du kan finde ud af, om der er ledige pladser til foredraget. Du får ligeledes oplysninger om den foredragsholder, der står for undervisningen til det enkelte foredrag. Og i visse tilfælde er der ikke bare en, men flere, der kommer til at have ordet.

Hos LOF-kurser har vi et stort og bredt udvalg af foredrag og kurser for alle aldersgrupper. Det tæller naturligvis ikke bare spændende foredrag, men også kurser i mange forskellige ting. Det gælder kurser indenfor kategorierne sprog, musik, natur, madlavning, kunst og håndarbejde, motion og sundhed samt IT, viden og redskaber. Find det eller de kurser, der interesserer dig, og tilmeld dig i dag. Der er helt sikkert også et kursus eller foredrag, der henvender sig til dig og dine interesser. Vi glæder os til at se dig!

Foredrag