• Kim Greiner
    Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kik med ind i de grønne oaser som Kim ved gemmer sig i baggårdene.

Vesterbro - noget for enhver i en farverig bydel

På kryds og tværs

Vi mødes ved Frihedsstøtten overfor Københavns Hovedbanegård og får lidt af Vesterbros historie, inden vi strejfer rundt i denne farverige bydel. Vi skal se lidt på de "listige steder", Radison Blue og Trommesalen, inden vi fortsætter til Hovedbanegården, "China Town", DGI-byen og Kødbyen. Vi ser Skydebanemuren hvor man "skød papagøjen" og Westend, der blev bygget til et unævneligt formål. Vi krydser videre rundt på Vesterbrogade og Istedgade og ser bl.a. på bygninger gamle og nye kunstværker, graffiti og gavlmalerier.
Undervejs på turen standser vi op, når der er en god historie at fortælle, og dem er der mange af: "Hvordan får man lavet øl til møbler og hvorfor foretager politiet aldrig anholdelser i en bestemt gade."

Praktisk info

Turen tager ca. 2 timer og slutter på Vesterbro Torv.
Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/information.
Nummer
13137 - Vesterbro - noget for enhver i en farverig bydel
Første mødegang
fredag den 02.10.20 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Frihedsstøtten, Vesterbrogade, 1165 København K

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
fredag den 02.10.20

Kl. 11:00 - 13:00

Med Kim Greiner

Vesterbrogade, 1165 (Ved)

Se på kort